P.S Oczywiście leci reputka
MŚ w siatkówce poza Polsatem?
|
17.09.2014, 08:38
Nigdy w Ciebie nie wątpiłem Bro Brawo dla Ciebie za znalezienie tej stronki
P.S Oczywiście leci reputka Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
17.09.2014, 10:09
Dzięki wczoraj nasi wygrali z Brazylią 3-2 pokonaliśmy obrońców tytułu Mistrzów Świata obecnych to już jest wielki sukces. Chociaż można się wkurzyć na sędziego skąd go wzięli mam nadzieję że już nie będzie sędziował żadnego meczu.
21.09.2014, 22:59
Tak a pro po, wiem, że już zakończone i się spóźniłem, ale na przyszłość... Znalazłem fajną stronkę z meczami, transmisjami na żywo wielu spotkań, w tym naszych siatkarzy itp. http://meczelive.tv/
22.09.2014, 01:19
Słyszeliście reakcje kibiców po wygranym meczu na słowa Prezydenta Komorowskiego, który dziękował Solorzowi za udostępnienie finału bez kodowania? Świzd, gwizd i buczenie.
Każdy kij ma dwa końce. Będąc pieszym, denerwują nas kierowcy, a prowadząc samochód klniemy na pieszych. Dziś denerwuje nas zdzierstwo innych, jutro irytować będzie skąpstwo naszych klientów. Kasa, piniendze, piniążki, ktoś na tym robi biznes, ma do tego prawo, w końcu Polsat jest prywatny. Mieliśmy już chleb po 20zł w Polsce, podczas powodzi, kiedy to wykorzystujący kataklizm sklepikowi judasze wołali krocie za podstawowe środki do życia na terenach najbardziej dotkniętych przez naturę. Pytanie tylko kto chciał odbić sobie straty, a kto wykorzystał sytuacje? Temat rzeka, a i tak wszystko sprowadza się do jednego - Pieniędzy.
22.09.2014, 03:04
Komorowski "załatwił" z Solorzem, żeby finał był niekodowany jeśli tylko Polacy się do niego zakwalifikują. Teraz pewnie spodziewał się, że ludziska mu za to podziękują. Jemu i Solorzowi. To fakt, Polsat puścił finał na niekodowanym kanale, ale...
"Najpierw wam coś zabierzemy i nie będziecie tego mieli, a później wam oddamy i bądźcie nam wdzięczni, że wam daliśmy." Jakoś nie czuję tej wdzięczności, mimo, że finał sobie wreszcie obejrzałem na dużym ekranie w HD. Solorz i Komorowski zdają się mówić "Cieszcie się Polacy, dzięki nam macie możliwość jak reprezentacja Polski zostaje Mistrzem Świata". To nie dzięki tym dwóm panom, tylko dzięki naszym wspaniałym zawodnikom, znów byłem dumny, że jestem Polakiem.
22.09.2014, 07:11
Siatkówka sportem narodowym
22.09.2014, 08:15
Tylko wtedy gdy wygrywamy smutna prawda ale prawda tak jak z Łyżwiarstwem Figurowym, Biegami Narciarskimi
22.09.2014, 18:37
Tak na zakończenie
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości