Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Maill PassView - program do odzyskania hasła do emaila
Zapewne każdemu z nas się przydarzyło zapomnieć hasełka do swojego konta E-Mail.
Pewnie wtedy każdy z was zakładał nowe konto. otóż jest na to sposób który opiszę pokrótce poniżej

Pierwszym krokiem jest pobranie malutkiego programiku który znajduje się na tej stronie http://www.programs.pl/program,1552,Mail_PassView.html . Po Pobraniu programiku należy go zainstalować na dysku twardym swojego komputera i uruchomić go. Już po uruchomieniu programiku pokaże się nam pełna lista kont E-Mail skonfigurowanych w Outlooku. Wygląda to następująco :

[Obrazek: 5a6ed62e344c4450.jpg]

Na prawo jest jeszcze jedna kolumna z hasełkami ale tego już nie pokażę z wiadomych względów :D
  Odpowiedz
Niestety mało kto korzysta z tego programu do odbioru poczty email jak byś dał program do odzyskania hasła z gmail to dopiero był by hit :D
  Odpowiedz
Marszal o ile się nie mylę to gmail to stronka gdzie można utworzyć sobie skrzynkę E-Mail i ją skonfigurować w outlooku :) więc nie rozumiem twojej sugestii :)
  Odpowiedz
Chodzi mi o to że nie używam Outlooka bo niby po co mam to robić skrzynka Gmail choć nie znajduję się w systemie jest o niebo lepsza, jeśli zaletą wg Ciebie Outlooka jest to że odbiera pocztę z kilku maili to każdą skrzynkę da się ustawić aby wysyłała na jedną centralną w moim przypadku gmail. W skrócie nie używam żadnych programów do odbioru poczty dlatego też nie odzyskam z nich hasła twoim sposobem. Myślę że wyraziłem się dość jasno aby to zrozumieć.
  Odpowiedz
Może na temat lub znowu offtopuję ale Outlook jak dla mnie to już prastary program bez względu na to czy jest zaktualizowany czy nie.
Dlaczego? Bo nie obsługuje już skrzynki Hotmail. Po prostu nie i już. Nie wiem dlaczego przecież oba są dziećmi Microsoftu.
Przy próbie dodania konta Hotmail do nowej wersji Outlooka pokazuje się okienko z komunikatem że Hotmail nie współpracuje już z Outlookiem tylko ma już swój własny program Windows Live Mail. Koniec, kropka.
  Odpowiedz