Na pewno obejrzałbym sobie Gladiatora w Full HD, hmm, może też Avatar? Raczej odwołałbym się do klasyki, czegoś co już znam, niż do nowości i noname'ów. Liczę na Was Z góry dzięki za pomoc.
Mała prośba
|
Witam Was Potrzebowałbym zassać kilka lepszych filmów w najwyższej jakości. Domyślam się, że będą one sporo ważyć, dlatego liczę na Waszą pomoc Może ktoś z Was ma fajny zbiór i jakieś GB na zbyciu? Polecacie jakieś konkretne tytuły?
Na pewno obejrzałbym sobie Gladiatora w Full HD, hmm, może też Avatar? Raczej odwołałbym się do klasyki, czegoś co już znam, niż do nowości i noname'ów. Liczę na Was Z góry dzięki za pomoc. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
04.05.2014, 15:56
Kilka lepszych? Klasyki? Okej
Władca Pierścieni (Full HD wersja reżyserska) Ojciec Chrzestny 300 Piraci z Karaibów Django jest jeszcze wiele wiele innych niestety nie wiem jaka tematyka Cię interesuje. Kilka GB zawsze się znajdzie np 20 jak chcesz czy więcej Jak coś to po prostu daj znać na PW i filmy, oraz transfer się znajdą.
Oj, oj, oj, narobiłeś mi ochoty na Władcę Pierścieni! Muszę przyznać, że chętnie trzasnąłbym sobie tę trylogię jeszcze raz
04.05.2014, 16:04
Mam go chyba na swoim chomiku, a powiem, że jest jeszcze kilkadziesiąt minut dodatkowych scen w wersji FullHD reżyserskiej, które warto obejrzeć. Niestety podzielone na party, bo dużo ważą Jak chcesz zasysać pierwszą część to pisz na pw
|