Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Mało punktów? - zobacz i dokup je teraz!
Witam,

Lubisz dużo pobierać z chomikuj.pl, lecz brakuje Ci transferu? - to idealna propozycja dla Ciebie. Wszyscy sprzedają punkty za pośrednictwem allegro, a następnie przelewem bankowym za który, musimy zapłacić. Ja oferuje Ci coś nowego, punkty za doładowanie mojego konta telefonicznego sieci komórkowej.

Jak to działa?
Bardzo prosto, ty kupujesz kartę telefoniczną dowolnej wartość wg. cennika, wysyłasz mi 14-cyfrowy kod a ja w ciągu 24h od otrzymania kodu wysyłam Ci punkciki. Zazwyczaj punkty wysyłam w ciągu 2-3 godzin.

Dlaczego właśnie u mnie?
Bo tylko u mnie za dość małe pieniądze masz masę chomikowych punktów, które możesz wymienić na dodatkowy transfer lub na dodatkowe premiowane konto dzięki któremu tygodniowo do wykorzystania będziesz miał 3Gb/10Gb tygodniowo zależnie od wybranego konta.

Czy to jest legalne?
Tak w zupełności tak, chomikuj.pl zabrania sprzedawania chomikowych punktów a ja nie sprzedaje tylko wymieniam na doładowania. Ty "podarujesz" mi doładowanie a ja "podaruje" Ci punkty w ramach podziękowania.

Dlaczego właśnie doładowanie?
Bo bardzo dużo gadam przez telefon a punkty chomikowe nie są mi aż tak potrzebne bo pobieram bardziej z takich serwisów jak torrenty.

Cennik:
25 000 Pkt - doładowanie za 5 zł/konto chomik Explorer m/c
70 000 Pkt - doładowanie kota za 10zł/konto chomik Maniac m/c
200 000 Pkt - doładowanie konta za 20zł
550 000 Pkt - doładowanie konta za 50 zł

Kupując za wyższą kwotę oszczędzasz!
--
Kontakt ze Mną:
E-Mail: [email protected] lub [email protected]
Gadu-Gadu czynne 24h/dobe - 12828921
Prywatna wiadomość na chomiku: B0hazard
Prywatna wiadomość na forum: Użytkownik B0hazard

Ceny nie ulegają negocjacji!
Dla pierwszej osoby która kupi punkty za doładowanie 50 zł 70 000 Pkt chomikowych (Konto Maniac na m/c lub Explorer na 3 m/c) GRATIS !

--
Pozdrawiam,
B0hazard - wierny fan odjechani.com.pl
Teoretycznie taka zamiana też jest niezgodna z regulaminem, ponieważ nadal otrzymujesz korzyść majątkową.

P.S.
Odezwę się na gg to pogadamy.
To może jeszcze podasz do jakiej sieci ma być ta karta?
(30.09.2011, 17:04)Kucharek napisał(a): To może jeszcze podasz do jakiej sieci ma być ta karta?

Wiesz to już są szczegóły które ustalam z klientem, zazwyczaj jest to sieć "Heyah".

--
Pozdrawiam,
B0hazard - wierny fan odjechani.com.pl