Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Masowe blokowanie plików.
Też tak mam. :OO
  Odpowiedz
Może Chomikuj sprawdziło te całe Gutek Film i te 'wiarygodne info' o łamaniu praw autorskich okazało się fejkiem, że nie mają żadnego poświadczenia że mają do tych plików które kazali zablokować żadnych praw...
  Odpowiedz
Ja tak nie mam pliki oznaczone literką C są nadal tak oznaczone
  Odpowiedz
Co się dzieje, dzisiaj wchodzę a tu 60 wiadomości o pliki (kilka z nich prywatnych).
Jakaś masówka czy jak? Dodam że konto nie używane, nie reklamowane i nie
odwiedzane praktycznie wcale.

Screen:

[Obrazek: wiadomosci11_04-1365707760.jpg]
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Chomikuj upadnie, tak czuję...
  Odpowiedz
od wczoraj sie uspokoiło ale zrobili wiele szkód w serwisie
mnóstwo zablokowanych kont ci co sie wystraszyli zablokowali sie hasłem jest masakra
  Odpowiedz
A mi teraz zaczęli blokować sprawdziany i książki ;) Niejaka Agencja Hetman.

[Obrazek: 2246153269.jpg]
  Odpowiedz
Może ci wydawcy się złączyli w siłę i zaczęli zgłaszać by zniszczyć chomikuj :) Ale mało prawdopodobne. Lub chomikuj samo zastawia się innymi i po cichu czyści serwery. Ale to raczej też nie bo pliki sa ukrywane a nie usuwane.

Masa zablokowanych kont. Może przez te podatki na Cyprze wariują tak :)
  Odpowiedz
Hehe mi Cyfrowy polsat sprawdzal :D
[Obrazek: puwny1z9i81i.bmp]
[Obrazek: jiubkvomm7ug.bmp]
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
Mi też kiedyś Cyfrowy Polsat zablokował grę... zmodowane GTA SA od ruskich :D
  Odpowiedz