Dale co dziennie 200 - 400 GB FREE!!!!!!!!!!!!
To niesamowite, szkoda że tak późno to zauważyłem.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Massive-X i FREE
|
11.01.2013, 15:49
Chomik Massive-X chyba oszalał
Dale co dziennie 200 - 400 GB FREE!!!!!!!!!!!! To niesamowite, szkoda że tak późno to zauważyłem. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
11.01.2013, 15:56
A co mu zależy skoro i tak z tymi punktami nic nie zrobi. Teraz będzie miał jeszcze więcej osób pobierających.
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
No już wcześniej dawali (on i azazel) free
mały offtop Zakładam że już znaleźli sposób na zarabianie
---
11.01.2013, 16:13
Myśle że pewnie będą dawać FREE za kasę... Czyli np 15 GB FREE za 5 zł...
11.01.2013, 16:17
Za dużo babrania się z tym by było. Myślę, że Michał ma jeszcze cichą nadzieję na to, że przelewy powrócą. Jeśli za jakiś czas tak by się stało to by zarabiał ze dwa razy tyle, a powodem tego byłby brak azazela.
A póki co, skoro daje FREE to korzystajcie "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
11.01.2013, 16:19
Gdyby mieli dawać za kasę,to już by dawali ,no chyba że to free,które jest teraz, jest wyłącznie w celach marketingowych i niedługo sie skończy...
11.01.2013, 18:57
Zauważyłem że pliki są zachomikowane z chomika MASSIVE-FREE, Więc zarabia na tym podwójnie
Piszcie poprawnie, używajcie (ż, ó, ł, itd) Podam przykład:
,,Robić komuś łaskę" a ,,Robić komuś laskę" to całkiem inne znaczenie
15.01.2013, 01:29
Negr1 napisał(a):Chomik Massive-X chyba oszalał Megasmiech Jak on na co dzień tyle zarabia punktów to co się dziwić ? Teraz po prostu nie ma co z punktami zrobić... Szymon napisał(a):Zakładam że już znaleźli sposób na zarabianie OczkoTak? Jaki ? Chyba nie na chomiku Negr1 napisał(a):Myśle że pewnie będą dawać FREE za kasę... Czyli np 15 GB FREE za 5 zł...Z transferem zawsze jest dużo problemu, no i teraz wiadomo od kogo kupujesz a wcześniej wysyłali z nowego konta punkty i nie miałeś o tym zielonego pojęcia Więc już ktoś zawistny mógłby łatwo zakończyć ten proceder No a poza tym to dużo roboty z tym by było... Nicholas napisał(a):Myślę, że Michał ma jeszcze cichą nadzieję na to, że przelewy powrócą. Jeśli za jakiś czas tak by się stało to by zarabiał ze dwa razy tyle, a powodem tego byłby brak azazela.Na to wygląda ale raczej nie ma na co liczyć, choć jedyne korzyści dla chomikuj.pl jakie ja widzę z usunięcia przez nich funkcji przelewu to to, że nie mają teraz takich problemów z prawem, bo na ilości plików na pewno to się odbiję, bo nikt za free wgrywać nie będzie(no 95% ludzi;p) więc teraz już pewnie większość szuka podobnego serwisu. A jak wiadomo wystarczy, że ktoś będzie wyciągał 20 zł z takiego serwisu miesięcznie to już będzie wgrywał maniakalnie jakby to były nie lada pieniądze... |