Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Matura z religii
W ostatnią niedzielę w niektórych kościołach można był usłyszeć czytanie listu pasterskiego biskupów, w którym zauważają potrzebę wprowadzenia matury z religii. Ja co prawda jestem już dawno po maturze (na szczęście), ale jestem ciekawa co o tym sądzicie.
  Odpowiedz
Jak dla mnie to juz totalne przegiecie, Matura z religii dobre sobie buahahahahaha :D Po co to komu ?? po to aby Kosciól manipulowal mlodymi ludzmi i robil z nich swietych na sile ??

Normalnie smiech na sali :D
  Odpowiedz
Co ty widzisz w tym śmiesznego? Ludzie odwracają się od kościoła ich sprawa ale nie może to prowadzić do zatracenia się i myslenia za przeproszeniem tylko o własnej ***** bo tak jest fajnie.. wiadomo w jakim kierunku zmierza świat i prędzej czy później głupi ludzie rozwalą wszystko. Dlaczego? Dlatego że nie wytrzymają długo bez wojny po co tworzą coraz to nowsze bronie masowej zagłady? Wystarczy że dwa kraje mające arsenał jądrowy zaczną ze sobą walczyć i świat może przestać istnieć, a idiotów jest wiele nie wiadomo kiedy dostanie się ktoś taki do władzy wiadomo jednak że prędzej czy później to nastąpi. Wracając do tematu nie ma nic śmiesznego w tym że kościół chce nawracać ludzi do wiary.. Kto chcę zdawać tą maturę niech ją zdaje a kto nie ten nie. Nikt cie do tego nie zmusi.

Ludzie odwracają się od kościoła przez głupich księży, którzy tak jak niektórzy myślą o własnej ***** i o tym aby jak najwięcej zarobić. Na szczęście istnieją jeszcze księża z powołania i sam takiego miałem okazje poznać. Świat schodzi na psy ludzie myślą tylko o sobie, mają gdzieś los bliźniego.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości