Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Mega Licytacja Menu na chomika
Ogłaszam MEGA Licytacje Menu

[Obrazek: menukonkurs.png]
* Powyżej przykład możliwości graficznych jednego z wykonawców

Największa licytacja menu na chomikuj.pl , Najlepsi wykonawcy , Najciekawsze projekty + inne atrakcje i nagrody dodatkowe :)

Start 4 marca godz 20 - zakończenie 31 marca godz 20

Szczegóły na : http://chomikuj.pl/gosialima/!+Licytacja+menu

Zasady:
Przedmiotem licytacji jest (Top górny i dolny strony głównej) Menu realizowane na zamówienie i w/g uwag użytkownika, ale w oparciu o projekty wykonawcy.

Licytujący w wypadku wygranej ma prawo na swoje propozycje : wybór czcionek, belek, kolorów tła itp.

Licytacja rozpoczyna się od ceny wywoławczej -- dla każdego Wykonawcy jest ona podana obok avatara, to minimalna oferta dla każdego z wykonawców za jego projekt i wykonanie.

Należy wpisywać oferty jako komentarze pod avatarem Licytacja - wykonawca "nazwa wykonawcy".

Menu dla zwycięzcy zostanie zrealizowane w przeciągu 5 - 10 dni od ogłoszenia wyników licytacji.

Nagrody dla uczestników:

1. uczestnicy dostaną hasła na extra FREE organizowane jedynie dla nich

2. dla tego co zaoferował/-ła najwięcej pkt - zwrot 200.000 pkt

3. dla najaktywniejszego w licytacjach - 50.000 pkt

Uwaga: PULA na nagrody może wzrosnąć jeśli tylko pojawią się nowi sponsorzy.

Zapraszam - dla każdego mam coś ciekawego , a wszyscy odwiedzajacy są u mnie bardzo mile widzianymi :)

[Obrazek: 1logogosialimad.jpg]
  Odpowiedz
Jako współorganizator - ZAPRASZAM wszystkich :)

a dlaczego warto ? ... bo :

1. w licytacji uczestniczą Najlepsi Wykonawcy

2. są do licytacji Najlepsze projekty na chomikuj.pl

3. są ciekawe nagrody i inne atrakcje !!
  Odpowiedz
Ja swoje zrobiłem w oparciu o blog adama (adam-as)
W sumie to bym sobie sam poradził (HTML prosty gorzej z java i php) ale jak ktoś już zrobił to po co się męczyć :)

http://chomikuj.pl/shimizu-kun
  Odpowiedz
Takie menu i tyle kosztuje?? To za drogo. Morze jest ciekawe, ale dałem je do oceny profesjonaliście. Znam kilku bo siedzę w grafice kilka lat i poznałem już wielu grafików. Sam nawet uczyłem się od jednego. Samą grafikę ocenił na 6/10. Ja daje za grafikę 10 za sam wygląd jego. Jednak jeśli to menu sam musiał by sobie ktoś pociąć i sam zakodować to już nie to samo. Jeżeli grafika nie jest zakodowana to lepiej zmieńcie cenę wywoławczą na znacznie mniejszą. Jeżeli jednak grafika jest zakodowana i jest wszystko co pokazane na zdjęciu + inne rzeczy które dajecie to cena wywoławcza powinna wynosić max 350 tyś no chyba że w wielkim free będzie 50 giga
[Obrazek: bqe6u7ko.png]
  Odpowiedz
Jej licytacja - jej cena.

Tarzinio, powiem Ci, że Twoje menu też nie powala... w takim stanie jakie je sprzedajesz ( bez modyfikacji od strony skryptów i grafiki ), nie odebrał bym go za darmo.
  Odpowiedz
ktos moglby dac link do wklejenia aby miec licytacje bannero?
  Odpowiedz
http://chomikuj.pl/gosialima/!+Licytacja+menu
Tutaj jest cały folder dot. tej właśnie akcji.
  Odpowiedz