Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Menu na chomika
Czy jest możliwość wrzucenia na stronę główną chomika menu zrobione w programie WebSite X5 v8 Evolution.Pracowałem nad tym przez kilkanaście dni i jest prawie gotowe,ale nie mam pojęcia co z tym dalej zrobić.Rozumiem że trzeba wygenerować kod tekstowy html ale w jaki sposób?
  Odpowiedz
zapisz menu jako plik html , otwórz go operą czy czym tam chcesz i PP i weź pokaż źródło strony i tam zaznaczasz wszystko i wklejasz na chomika (tego już chyba nie muszę ci tłumaczyć )...
w razie problemów pisz do mnie na priv na chomikuj(bob1414)...
  Odpowiedz
a nie łatwiej zapisać do pliku html następnie edytować notatnikiem :D poco bawić się w otwieranie przeglądarką :)
---
  Odpowiedz
Dzięki za info.Sprawdzę te sposoby i dam znać czy się udało,To może i inni skorzystają.
  Odpowiedz