Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Męska biżuteria
Mężowi na urodziny kupiłam bransoletke z plecionej skórki bardzo taka nie typowa oryginalna z dyrberg-kern mi bardzo się podoba jak mężczyzna nosi łańcuszek czy bransoletkę a na specjalne okazję do garnituru piekne spinki. Jakie są wasze opinie na temat męskiej biżuterii????
  Odpowiedz
Ja tam do męskiej biżuterii nic nie mam. Przeciwnie. Sam noszę srebrną bransoletę, pierścień i sygnet, a na szyi srebrny łańcuszek.
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
  Odpowiedz
kika75 napisał(a):kupiłam bransoletke z plecionej skórki bardzo taka nie typowa oryginalna
Jeśli możesz zamieść tu jej zdjęcie.
  Odpowiedz
(18.01.2012, 11:31)admin napisał(a): Jeśli możesz zamieść tu jej zdjęcie.
Też jestem ciekaw jak to wygląda, przyłączam się do prośby jeśli
można oczywiście.
Co do tematu - do męskiej biżuterii nic nie mam, sam mam jakąś "gumową"
bransoletkę jeszcze od mojej byłej .. (stare dobre czasy) i tak jakoś zostało.
Wiecie pewnie co mam na myśli, nie wiem jak to się fachowo nazywa.
  Odpowiedz