Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Mikołajki 2012 z forum Odjechani.com.pl
Gdybym był Świętym Mikołajem... obdarował bym szczęściem te osoby które nigdy go nie zaznały. Żyły w biedzie i ubóstwie.
  Odpowiedz
Gdybym był Świętym Mikołajem to pomógł bym potrzebujący, ale innym także :)
Codziennie nowości filmowe, Seriale TV, Gry PC, Bajki i wiele innych
Wejdź do chomika
  Odpowiedz
Wink 
Gdybym byl Sw. Mikolajem dawalbym prezenty przez caly rok:)
  Odpowiedz
Gdybym był świętym Mikołajem przełożył bym koniec świata na 30 lutego :) eheh
  Odpowiedz
Gdybym był świętym Mikołajem najpierw odwiedziłbym mój rodzinny dom i okolice oraz najbiedniejsze zakątki mojego kraju
  Odpowiedz
Gdybym był św. Mikołajem miałbym wielki problem, jak obdarować tych wszystkich ludzi tak, aby ich uszczęśliwić. Miałbym z drugiej strony wielką frajdę, gdyby udało mi się wywołać uśmiech Serce na czyjejś twarzy albo nawet sprawić, że komuś ze wzruszenia zakręci się w oku łza... :placz
  Odpowiedz
Gdybym był mikołajem to obdarował bym prezentami wszystkie biedne dzieci na moim osiedlu i mieście żeby wiedziały że zima to nie tylko czas mrozu i śniegu ale także przyjemności.
  Odpowiedz
Gdybym był świętym Mikołajem , to sprawiłbym aby nikt w świeta nie był głodny samotny i żeby każdy miał prace na godne życie a nie wegetował, a rząd wysłał kolejnym tupolewem do smoleńska , może nie wszystkich ale część na pewno !!!
  Odpowiedz
Gdybym był Świętym Mikołajem pomógł bym ludziom biednym i bezdomnym. Bezdomnych obdarowałbym ciepłym domem, biednych masą prezentów. Szczególnie dzieci.
  Odpowiedz
a ja gdybym był swietym mikołajem zaczrowałbym zmienił ten kraj i postarałbym sie zeby kazdy był szczesliwy miał prace i mogl spokojnie dopracowac emerytury i byłaby ona taka jak u NIEMCOW lub NORWEGOW by nikt juz nie musiał szukac pracy za granica i był szczesliwy w naszym krajuPiwko
  Odpowiedz