Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Mikołajki 2012 z forum Odjechani.com.pl
Najpiękniejszym prezentem w moim życiu są moi bliscy, którzy mnie wspierają w każdym momencie mojego życia i bardzo im za to dziękuje ;))
  Odpowiedz
Najpiękniejszy prezent w moim życiu to... moja córka Martyna:)
  Odpowiedz
Gdybym był Świętym Mikołajem to zrobiłbym porządek z naszym rządem a Tusk dostałby rózgęTakjestTak
  Odpowiedz
Gdybym był Świętym Mikołajem rozdał bym prezenty wszystkim dzieciom z domów dziecka na całym świecie, aby w tym dniu mogły być szczęśliwe, wsadziłbym nieprzychylnie rządzących w samolot i wysłał w jedną stronę na bezludną wyspę.
  Odpowiedz
Gdybym to ja był świętym Mikołajem,pomógłbym wszystkim odnaleźć swoje drugie połówki żeby każdy miał kogo kochać.
  Odpowiedz
Gdybym był Świętym Mikołajem to załatałbym wszystkie dziury w polskich drogach :D i obowiązkowo prezenty dla tych grzecznych :D
الرمال والشمس والعطش
  Odpowiedz
Gdybym był Świętym Mikołajem to rozdałbym wszystkim dzieciom masę prezentów
  Odpowiedz
Gdybym był świętym mikołajem, napił bym się wódki i poszedł spać..... do 6grudnia bo wtedy są promocje na wódkę.
  Odpowiedz
Najpiękniejszy prezent w moim życiu to pierścionek zaręczynowy od mojego narzeczonego w dniu Św. Mikołaja :) Kochanie bardzo Cię kocham Calus
Zapraszam do chomika klementynka16:)
  Odpowiedz
Gdybym był Świętym Mikołajem kupiłbym wszystkim prezenty i cieszyłbym się magią świat z przyjaciólmi
  Odpowiedz