Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Mikołajki 2012 z forum Odjechani.com.pl
Najpiękniejszy prezent w moim życiu to... wyjście ze szpitala po ciężkiej chorobie. Możność odetchnięcia tlenem tym z podwórka - już nie szpitalnym.
Kontynuacja nauki języka hiszpańskiego - języka który jest dla mnie jak tlen.
Powrócenie do normalnego życia.

Jedna rzecz, a tyle może. :-)
  Odpowiedz
Gdybym był Świętym Mikołajem to zlikwidowałbym głód na świecie.
  Odpowiedz
Gdybym był świętym mikołajem, każdy dostałby to co napisałby szczerze w liście do mnie.
Każdy by miał pewność że dostanie to o czym marzy (w granicach rozsądku)
  Odpowiedz
Najpiękniejszy prezent w moim życiu dał mi los, po raz pierwszy zostałam mamą dokładnie w "Dzień Matki", a miało to się stać w "Dzień Dziecka". Później los uśmiechnął się do mnie jeszcze dwa razy i to chyba jeszcze nie koniec...[/font]
  Odpowiedz
Gdybym był Świętym Mikołajem, odwiedził bym wszystkie niegrzeczne Kobietki w jedną noc!!!
  Odpowiedz
Gdybym był świętym Mikołajem po prostu byłbym sobą. Nie potrzeba cudownych prezentów i życzeń żeby uszczęśliwić innych, czasami wystarczy chwila rozmowy i zrozumienie, aby ktoś poczuł się lepiej i bardziej potrzebny na tym świecie.
  Odpowiedz
NAJPIĘKNIEJSZY PREZENT W MOIM ŻYCIU TO MÓJ UKOCHANYLecicalusSerce
  Odpowiedz
Gdybym był mikołajem- och kochałbym wszystkie kobiety na świecie bez względu na pleć i narodowość
  Odpowiedz
Gdybym był Świętym Mikołajem ... przeczytał bym dla każdego czy to dorosłego, czy małego szkraba wieczną książkę, się znaczy "Małego Księcia" - bo każdy z Nas moi drodzy wbrew pozorom jest dzieckiem.

Antoine de Saint-Exupéry — Mały Książę
(z dedykacji)

Przecież wszyscy dorośli byli kiedyś dziećmi. (Ale niewielu z nich pamięta o tym).
  Odpowiedz
NAJPIĘKNIEJSZY PREZENT W MOIM ŻYCIU TO BEZWARUNKOWA MIŁOŚĆ, KTÓRĄ OBDARZAJĄ MNIE MOJE KOCHANE DZIECISerce:)
  Odpowiedz