Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Mikołajki 2012 z forum Odjechani.com.pl
Najpiękniejszy prezent w moim życiu to moi przyjaciele, którzy zawsze mnie wspierają. No i oczywiście uśmiechy którymi mnie obdarowują na co dzień ;)
Niedostępny
  Odpowiedz
Gdybym był Świętym Mikołajem dał bym prezenty wszystkim dzieciom takie jakie chcą. Podarował domy bezdomnym i dał masę jedzenia biednym i potrzebującym :) By wszyscy byli szczęśliwi i zadowoleni :)
  Odpowiedz
Gdybym był Świętym Mikołajem kazał bym elfom pracować za mnie.
  Odpowiedz
Najpiękniejszy prezent w moim życiu to...moje całe szczęśliwe życie,kochający mąż,dwoje słodkich kochanych dzieciaczków i dwa psy,oraz papuga,ale przydałoby się większe mieszkankono tą całą naszą rodzinkę...
  Odpowiedz
Podarował bym prezent każdemu biednemu człowiekowi Rumiany
  Odpowiedz
Gdybym był Świętym Mikołajem pracował bym jak wół przez 364 dni w roku, a zwieńczeniem tej harówki byłoby rozdanie kilku miliardów prezentów w ciągu zaledwie jednej nocy.
Nie mówiąc już o ludziach, którzy przy każdym spotkaniu mówiliby o swoich życzeniach, marzeniach albo co gorsza narzekali na nietrafiony zeszłoroczny prezent. A co z moimi...?
  Odpowiedz
Gdybym był Świętym Mikołajem to dla Polski zmieniłbym Tuska na Palikota, a dla świata odtajnił akta i technologię UFO, która od kilkudziesięciu lat jest ukrywana.
Wdzięczność - najpiękniejcza waluta na świecie.
Jeśli masz szybkie łącze i chcesz ściągać z kilkudziesięciu serwerów uploadowych bez limitu prędkości, przetestuj TO:
[Obrazek: new_400x50.jpg]
  Odpowiedz
Gdybym był Świętym Mikołajem to bym rozwiązał tajemnicę Smoleńską:)

Najpiękniejszy prezent w moim życiu to poczucie niezależności jak dostałem pierwszy samochód
  Odpowiedz
Gdybym był Świętym Mikołajem dawałbym wszystkim odjechane prezenty
[Obrazek: Androidowiec.gif]
  Odpowiedz
Gdybym był Świętym Mikołajem przynosił bym wszystkim to czego by chcieli. mi tak mikołaj nie przynosi. Służył bym pomocą nie tylko w mikołajki. jak by ktoś chciał SMS-a do jakiejś gry komputerowej wysyłał bym go. i roznosił prezenty dwa razy dla każdego w dni 5-6 i 9-10. krótko mówiąc byłbym lepszym mikołajem niż ten.
  Odpowiedz