Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Minecraft Serwer
Witam, chciałbym postawić serwer Minecraft i potrzebuje admina, człowieka, który pomagałby mi na serwerze, a i dorzucił się do opłaty za niego, na początek ma być 10 slotów. :D ...pozdro.
  Odpowiedz
Dałeś mało info.
Więcej danych technicznych napisz jakie cię interesują w serwerze.
I czy ma to być dedykowany serwer ?
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Witam,
udziel więcej informacji o serwerze to może się zgłoszę, jestem doświadczony w serwerach (sam miałem kiedyś 2 dedyki 20 slotowe) znam wszystkie komendy. Jeśli możesz napisz parę informacji takich jak:
- na jakim hostingu zamierzasz postawić serwer ?
- jakiego rodzaju ten serwer ma być ? (Freebuild, Survival czy RolePlay)
- czy masz przygotowane pluginy ?
Jeśli miałbyś jakieś pytania to pisz :)
Pozdrawiam
[Obrazek: synngaa.png]
Pomogłem ? - Kliknij przycisk 'Reputacja'
  Odpowiedz
1. hosting myśle o ycraft.pl
2. bukkit na działki ..
3. mam przygotowanych pare 10-15 pluginów
  Odpowiedz
Ja Ci polecam hosting mineserv.eu , sprawdź ich ofertę. Mają pakiet 20 slotów za 30zł (Dla porównania na profesjonalny hostingu CraftServe.pl za 30zł jest tylko pakiet 10 slotowy)
Dodam jeszcze że 10 slotów to nie zbyt dużo i gdy serwer będzie bardziej popularniejszy trzeba będzie walczyć o wolne miejsce :P
[Obrazek: synngaa.png]
Pomogłem ? - Kliknij przycisk 'Reputacja'
  Odpowiedz
Hmmm ani tego hostingu nie polecam ani tego ... po pierwsze są tańsze i lepsze serwery napisz na gg 3608063 a może się dogadamy :D
  Odpowiedz
  Odpowiedz