Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Minusowy Stan Konta
Witam

Dzisiaj zrobiłem czystki na swoim chomiku , stwierdziłem że będe prowadził chomika tylko z własnym uploadem i tutaj jest moje pytanko bo po usunięcie plików zachomikowanych . Stan konta mojego chomika jest ujemny :OO

(minus) -31474 plików
(minus) -13782830131 KB

Uploaduje aktualnie pliki na chomika a stan konta plików cały czas jest ujemny i sie nie zmienia , co moge z tym zrobić , żeby ilość moich plików była aktualnie wierzytelna

tutaj macie link do mojego chomika i możecie sprawdzić jak to wygląda :

http://chomikuj.pl/dawid_181

Pozdrawiam i Prosze o pomoc Papa
[Obrazek: Bez_nazwy_2-1331300216.png]

Jak zwykle tego typu problemy rozwiązują się same ;)
---
Po powrocie z pracy zauważyłem że wszystko zostało zrównane z aktualnym stanem plików , ale wczorj wieczorem wysłałem im wiadomośc z problemem i ze screenem . Temat można usunąć ;]