Mam takie pytanko.
Jeśli chomikuj usunie jakiś plik,a ja go wrzucę ponownie to go znów usuną i blokada konta czy tylko go usuną i dopiero za 3 razem blokada konta czy jeszcze następnym ?.
Wejdź do chomika
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Za którym razem blokada konta po wrzuceniu usuwanego pliku
|
13.07.2013, 19:46
Ema
Mam takie pytanko. Jeśli chomikuj usunie jakiś plik,a ja go wrzucę ponownie to go znów usuną i blokada konta czy tylko go usuną i dopiero za 3 razem blokada konta czy jeszcze następnym ?.
Codziennie nowości filmowe, Seriale TV, Gry PC, Bajki i wiele innych
Wejdź do chomika Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
13.07.2013, 22:32
Mi stare konto zablokowali za 2 razem za piosenke, ale Jesteś Bogiem wrzucilem 2 razy i nic ale 3 raz się bałem
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
22.07.2013, 09:24
A jeśli zablokują konto to jest to czasowa blokada czy stała ( już raz miałem blokowane konto )
Codziennie nowości filmowe, Seriale TV, Gry PC, Bajki i wiele innych
Wejdź do chomika
22.07.2013, 16:53
To też zależy od przewinienia. Na moim chomiku administracja non stop usuwa pliki i jeszcze ani razu nie było zablokowane zaś u innego gościa przez kilka plików dostał blokadę. Różnie bywa.
|