"Śniadanie dano, chciałbym zjeśc trochę miodzia, nie ma miodzia - mówi lodzia, podrożało trochę miodzia"
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Mo pan pikny kraj!
|
22.10.2012, 19:28
"Śniadanie dano, chciałbym zjeśc trochę miodzia, nie ma miodzia - mówi lodzia, podrożało trochę miodzia" "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze." Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
22.10.2012, 19:30
Słyszałem to jakiś tydzień temu Czego to Polacy nie wymyślą..
"Mam mondeo w skrzyni mi rąbło!, Kurde no! Tak dobrze szło"
22.10.2012, 19:36
Kto słucha radyjek w sieci to zna to prawie na pamięć, na okrągło puszczane ;]
Dość fajnie to wyszło, kolejny hicor zaraz po: Ai Se Eu Te Pego ( Po Polsku )
01.11.2012, 20:12
Naprawdę fajna piosenaka
01.11.2012, 20:50
jak szłysze oryginał to mi sie chce wpierd***ć temu co śpiewa!
Nie wyrąbię zaraz .Ta przeróbka jest świetna .
"Mam Mondeo w skrzyni mi rąbło "
02.11.2012, 13:24
Haha to jest najlepsza wersja tej piosenki
02.11.2012, 13:35
Mega wersja, słyszałem ją już dawno temu - polska kreatywność nie zna granic.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
03.11.2012, 10:32
Ja to oglądałem wielokrotnie, i nigdy mi się to nie nudzi.
|