Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Modem LTE 4g huwawei e3372
Witam poadjcie jakiś program jeżeli istnieje lub jakąś alternatywę do zwiększenia zasięgu jest to sieć orange-Pozdrawiam
  Odpowiedz
Programem nie zwiększysz zasięgu, możesz to zrobić podłączając do modemu zewnętrzną antenę.
  Odpowiedz
Są anteny kierunkowe do polepszania mocy sygnału, podłączasz je pod modem LTE.
Nie wiem czy Twój modem obsługuje podpięcie anteny. Taka antena wygląda np. tak:
[Obrazek: 8.jpg]

Takich malutkich antenek pokojowych, chyba nie warto kupować.
  Odpowiedz
(09.03.2017, 16:54)Dominik napisał(a): Nie wiem czy Twój modem obsługuje podpięcie anteny.
Sprawdzałem specyfikacje jego modemu i ten jego model obsługuje zewnętrzne anteny.
(09.03.2017, 16:54)Dominik napisał(a): Takich malutkich antenek pokojowych, chyba nie warto kupować.
Z drugiej strony coś takiego co wstawiłeś na zdjęciu ciężko zabrać ze sobą poza dom :P
  Odpowiedz
Ja będę się musiał zagłębić w ten temat. Teraz mieszkam w bloku, mam neta przez kabelek, ale ponoć mamy się przeprowadzić, a w nowym miejscu nigdy nic nie wiadomo. Trzeba być przygotowanym na każdą ewentualność.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości