Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Mogę prosić o link do pobrania Messengera?
Witam , proszę o podanie linka do pobrania Chomik Messenger Pro.
Chodzi mi o podesłanie waszego linku , wtedy ja sobie zmienię końcówkę linku na własnego chomika.
Polecą reputy dla 1 osoby .
Pozdrawiam i Bardzo Dziękuję :)
  Odpowiedz
on chce link z którego ściągnęliście Chomik Messenger Pro.
[Obrazek: d9e214ecbd024.gif]
  Odpowiedz
Żebym ja ten link chociaż miał...
http://chomik-messenger.cba.pl

Skontaktuj się z nim.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Ja również mógłbym Prosić O Ten Programik Bo Konta Właściciela Programu Już Nie Ma
  Odpowiedz
(31.07.2012, 20:04)baguvix1997 napisał(a): Ja również mógłbym Prosić O Ten Programik Bo Konta Właściciela Programu Już Nie Ma

To ja też jestem chętny
  Odpowiedz
Linki wysłałem. Ale od razu informuje, że program pobiorą tylko ci którzy kupili licencję na na program.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Konta to juz dawno nie ma panowie hihihi ale ten sam chomik działa na stronie

http://chomik-messenger.cba.pl/index.html
[Obrazek: promyczek_xxpwwhr.png]
  Odpowiedz