Chodzi mi o podesłanie waszego linku , wtedy ja sobie zmienię końcówkę linku na własnego chomika.
Polecą reputy dla 1 osoby .
Pozdrawiam i Bardzo Dziękuję
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Mogę prosić o link do pobrania Messengera?
|
31.07.2012, 13:59
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.07.2012, 14:17 przez MissFuneral.)
Witam , proszę o podanie linka do pobrania Chomik Messenger Pro.
Chodzi mi o podesłanie waszego linku , wtedy ja sobie zmienię końcówkę linku na własnego chomika. Polecą reputy dla 1 osoby . Pozdrawiam i Bardzo Dziękuję Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
31.07.2012, 20:04
Ja również mógłbym Prosić O Ten Programik Bo Konta Właściciela Programu Już Nie Ma
31.07.2012, 22:22
Linki wysłałem. Ale od razu informuje, że program pobiorą tylko ci którzy kupili licencję na na program.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
01.08.2012, 08:37
Konta to juz dawno nie ma panowie hihihi ale ten sam chomik działa na stronie
http://chomik-messenger.cba.pl/index.html |