Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Mój kanał na YT
Witajcie wszyscy,

Kiedyś już pisałem że chce założyć konto na YT i wrzucać filmiki z gier, jednak na razie postanowiłem zając się grafiką i tworzyć poradniki do np. Photoshopa itd.

Oto link do mojego kanału może komuś się przyda :

https://www.youtube.com/channel/UCo_eg9D...Ph2M8s4f8g
[Obrazek: 9865w3456_wnxxreq.png]
  Odpowiedz
Na razie nic szczególnego w filmikach, mam nadzieję że się rozkręcisz ;)
Tak więc dla początkujących jak najbardziej. Szkoda, że nie ma głosu.
Powodzenia, mam nadzieję że projektu nie rzucisz za miesiąc ;)
Graty za miniaturki, fajnie zrobione, tak z klasą.
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
Wrzucam na razie takie proste rzeczy ponieważ mam słabego laptopa i dłuższe filmiki nie chcą się renderować, ale za miesiąc mam zamiar kupić komputer, i na pewno będzie coś trudniejszego.
  Odpowiedz
Jak dla mnie spoko ale Caesar jak masz film gdzie coś wycinasz to możesz przyśpieszyć trochę czas bo raczej wątpię, że każdy będzie chciał po kropce oglądać cały proces. Raczej każdy przewinie do momentu gotowego efektu. Mogłeś też na końcu wytłumaczyć jak to działa i jak tego użyć np. dodając do innych warstw. Nadmienić, że ten element jest przezroczysty itp.
ŁwG
Niedostępny
  Odpowiedz
AndroidPlus dobrze gadasz w następnych poradnikach tak zrobię
  Odpowiedz
Dobrze, dobrze widzę kolejny film :) Brawo
Tylko tak bardzo brakuje mi w nich głosu...
Niedostępny
  Odpowiedz
Nie mam mikrofonu a bez to tylko jakiś bełkot słychać, więc wole bez głosu
  Odpowiedz
Ale masz telefon z andkiem. Zgrywasz aplikację i zaczynasz. Głos może będzie trochę słabej jakości ale lepszy rydz niż nic. Na początek styknie
Niedostępny
  Odpowiedz
No może zobaczymy co da się zrobić,

Edit: Jak byś mógł to daj nazwę jakiejś dobrej aplikacji do nagrywania
  Odpowiedz
AndroidPlus próbowałem z tym mikrofonem w telefonie ale tak mój głos kaleczy że się do niczego te nagranie nie nadaje, dodatkowo nie mam za bardzo warunków, jak kupie mikrofon to będzie dzwięk.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości