Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Mój kombajn multimedialny
Siemanko

Wczoraj zamówiłem PC, może jutro dojdzie to będzie testowanie :D

Płyta - AsRock Fatal1ty H87 Performance
Ram - Crucial 8GB
Procesor - Intel Core i5-4670K
Obudowa - Corsair Graphite Series 600T (black) <3
Zasilacz - Fractal Design Tesla R2 500W 80+ Gold
Dysk HDD - Seagate 1 TB 7200rpm
Dysk SSD - Plextor M5S 128GB
Nagrywarka - Samsung SH-224DB
Grafika - MSI GeForce GTX 770 TwinFrozr 2GB DDR5
Radiator - Phanteks PH-TC14C
Monitor - Benq GW2460HM
Windows - Microsoft Windows 8.1 OEM x64 PL
Klawiatura - Microsoft SideWiner X4
Myszka - Roccat Savu

W przyszłość planuję dokupić jeszcze 8GB ramu i zrobić SLI
Myślę, że ten potwór mi wystarczy na jakieś 2 lata bez dokładania kasy :D
Czekam na opinie o sprzęcie.
  Odpowiedz
Skąd masz tyle pieniędzy? Dopiero co skończyłeś remont pokojuMysli
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
(17.11.2013, 19:29)Haker napisał(a): Skąd masz tyle pieniędzy? Dopiero co skończyłeś remont pokojuMysli

Wiesz, oszczędzałem na alkoholu Haha
A tak na poważnie, zarobiłem trochę przez internet potem zainwestowałem w zakłady bukmacherskie i się zarobiło :D
  Odpowiedz
Świetny sprzęt. Też myślałem nad dyskiem SSD, ale poczekam do przyszłego roku, gdy będę kupował nowy monitor, kupię wtedy dwa, po czym połączę w macierz. Chciałem brać Teslę tak jak Ty, bo jest cichszy, ale nie był modularny. Widzę, że nie żałowałeś sobie na mysz i klawiaturkę. Haha Tak czy inaczej bardzo dobry sprzęt.

Plany mam takie same. Za dwa lata SLI i dodatkowa płytka 8GG, no i ja jeszcze dokupię drugi dysk twardy, bo mi 2TB nie wystarcza.

Ja ze swojego zakupu żałuję tylko tego, że nie kupiłem karty miesiąc później, bo staniała o jakieś 250 zł, a w sumie nasze komputery mają dokładnie tą samą moc. Ile łącznie to kosztowało?
  Odpowiedz
Prawie 6k, ale zakup już na chwile, tak wiec jest ok :D
  Odpowiedz
Sporawo, ja dałem jakieś 4,5k. Tak czy inaczej z podzespołów będziesz bardzo zadowolony, szczególnie z procka i karty, bo mam takie same co do joty.
  Odpowiedz
Sam monitor ponad 700 zł plus doliczyć myszkę, klawiaturę i windows'a to 1,5k :D
  Odpowiedz
Sąsiad teraz to będziesz ciupał Grand Theft Auto VHaha Tylko nie zapomnij się podzielić wrażeniami:D
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Ło panie, poważny sprzęt widzę!
Jedynie nad ssd bym się zastanowił bo ostatnio gadałem ze znajomym a potem czytałem i okazuje się
że dyski od 256 GB w górę są szybsze od dysków 128 i 64 GB Sata III. Dlaczego tak jest, nie wiem - nikt nie potrafi
tego wytłumaczyć. Powyżej 256 nie ma różnic :-).

Ale nie ważne, sprzęt pełna profeska - nic tylko instalować steama czy co tam masz (bądź chomikbox-a :P) i grać :D.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Jak tam pierwsze wrażenia? Odpaliłeś sprzęcior? :D
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości