Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Moja Strona -Daniel
Witam

Chciałbym wam przedstawić moją stronę internetową.
Nie chodzi mi o ocenianie jej bo nie jest zbyt ciekawa, ale jedynie chodzi i o to iż stroną jest przeznaczona dla bardzo początkujących osób które uczą się Gimpa i Photoshopa.

Na stronie zamieszczam Tutoriale z obu tych programów, jako że robię to sam to poradników nie ma zbyt dużo, ale staram się wrzucać jak najczęściej.

Strona jest zrobiona w worpressie, z gotowego szablonu, gdyż dopiero zaczynam uczyć się HTML-a i CSS-a.

Zrobiona jest bardzo skromnie, ale z czasem będę ją przebudowywał, ucząc się php gdyż większość strony jest zbudowana na tym języku.
Zależy mi na razie jedynie na zamieszczaniu poradników, a nie przebudowywaniu strony, gdyż wszystkiego na raz nie mogę się uczyć.
Zaczynam bawić się w Corelu więc miesiąc-dwa i będę zamieszczał również tutoriale z tego programu.

Dodam iż strona jest zrobiona na cba.pl, z darmowym hostingiem, dlatego też są reklamy:/

Mam nadzieję, że skorzystacie z mojej strony:)
Pozdrawiam wszystkich

Strona pod tym linkiem
strefa-grafika.cba.pl
  Odpowiedz
  Odpowiedz