Jezeli macie jakies propozycje co zmienic itd napiszcie napewno mi sie sprzyda kazda pomoc.
ps. jest to strone bez przyszłości
http://illegalsite.ugu.pl/
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Moja Strona :)
|
20.06.2011, 22:52
Witam, oto moja strona typu warez. Wiem ze strone ma naprawde sporo bledow jednak juz dlugo nad nia nie pracowalem moze kiedys bedzie reaktywacja
Jezeli macie jakies propozycje co zmienic itd napiszcie napewno mi sie sprzyda kazda pomoc. ps. jest to strone bez przyszłości http://illegalsite.ugu.pl/ Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
20.06.2011, 23:16
Krystianie czy jest to strona o podobnej tematyce jak chomikowywarez ?? TZN linki do plików na chomika ??
20.06.2011, 23:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.06.2011, 23:29 przez krystian1252.)
prawdopobodnie tak linki chomikuj
ps. narazie dodalem pierwszy byle jaki post zeby zobaczyc jak to bedzie wygladac
21.06.2011, 00:31
Zacznijmy po kolei:
1. Zmień hosting 2. kup domenę a nie darmowe ugu.pl 3. zmień kodowanie 4. popraw szablon bo zawiera masę błędów 5. Kup licencję na DLE 6. nie pisz w stopce że design jest Twój jeśli nie jest (szablon nazywa się blackelegant) 7. Zrób optymalizację kodu silnika 8. usuń linki które magu dodał do swojej strony 9. Popraw formularz rejestracji 10. nie chce mi się więcej pisać bo mogę tak wymieniać do 100 P.S. Po co reklamujesz stronę cyt."bez przyszłości" i bez treści ?? Jeśli chcesz mieć wareza to przygotuj się na masę pracy, sporo wydatków i dużo cierpliwości. Z tego co widzę nie masz pojęcia o silniku DLE więc na wstępie możesz go sobie odpuścić, szkoda Twojego czasu na zabawę z tym silnikiem, nawet nie poprawiłeś błędów które magu podczas tłumaczenia popełnił (po tym właśnie można poznać kogoś kto nie ma pojęcia o DLE). Jeśli chcesz warez to zacznij od jakiegoś łatwiejszego silnika bo z DLE sobie nie poradzisz. |