Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Moja kolejna gra - GTA (dawniej Time Racing)
Brawo

Jak ją kurde podpisałeś GTA :D
[Obrazek: screenshot_5.png]
Serio? o.O
Niedostępny
  Odpowiedz
(06.12.2015, 22:43)androidplus napisał(a): Serio? o.O
już nie ;)
[Obrazek: VYoJ79m.png]

GTA to skrót od pełnej nazwy gry, czyli Grzej Tym Autem i oficjalnie nie ma to żadnego związku z inną grą ;)

Odpowiedz
  Odpowiedz
Aktualizacja 1.2
-Powiększyłem miasto
-Dodałem Kino (w którym ogląda się reklamy :diabel)
-Dodałem lotnisko
-Drobne poprawki i reklamy wyświetlają się częściej.

I tak w ogóle:
[Obrazek: khhwbh.jpg]
o.0

Odpowiedz
(17.02.2016, 00:06)Robotox napisał(a): -Dodałem Kino (w którym ogląda się reklamy :diabel)
Sprytne :P A zrobiłeś płatną wersję bez reklam? Ile już na czysto zarobiłeś na tych swoich grach na Androida i przez jaki czas?
Pamiętaj też, że niektórzy mogą wyłączać internet w telefonie przez co nie będą im pokazywane reklamy.
  Odpowiedz
Czemu twoich gier nie ma już w Google Play?
  Odpowiedz

Odpowiedz
Robotox Bo ciekawe jest to, że znalazłem twoje gry na zagranicznej stronie. Się nazywa bodajże apkpure.com. Ot taka ciekawostka  ;)
  Odpowiedz

Odpowiedz
Tak przypadkiem natrafiłem na tę grę i zainteresowałem się tym bo nazwa taka dosyć podobna do Grand Theft Auto ;) A po drugie podziw,że jedna osoba robiła te gry i wychodziły całkiem całkiem(no było trochę irytujących błedów,ale nie od razu Kraków zbudowano).
  Odpowiedz