Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Moja książka
Nie za wiele mogę dodać do tego, co napisali moi poprzednicy, treść ciekawa, wciąga, budzi zainteresowanie, cieszę się, że mogłem to przeczytać - żałuję, że jesteś leniem i nie napisałeś więcej :P
  Odpowiedz
Chyba potrzeba mi NZT-48
Wdzięczność - najpiękniejcza waluta na świecie.
Jeśli masz szybkie łącze i chcesz ściągać z kilkudziesięciu serwerów uploadowych bez limitu prędkości, przetestuj TO:
[Obrazek: new_400x50.jpg]
  Odpowiedz
Czyżbym trochę odkopał:D?
A teraz na temat.

Przeczytalem kawałek 1 rozdziału i.....no fajnie:D wręcz zaje***** to jest.
Masz coś nowego?:D
  Odpowiedz
Nie mam nic nowego, ale właśnie mnie pozytywnie zdopingowałeś, bo zostałem bez pracy więc na brak czasu nie będę narzekał. Biorę się za pisanie! Jeszcze dzisiaj!
Jeśli masz szybkie łącze i chcesz ściągać z kilkudziesięciu serwerów uploadowych bez limitu prędkości, przetestuj TO:
  Odpowiedz
  Odpowiedz
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Naprawdę ciekawa kwestia twórczości proszę o więcej
  Odpowiedz
Cieszę się, że jest tyle pozytywnych odpowiedzi. Jeśli coś jeszcze dopisze będę dawał znać. Chciaż chyba przerobię to na kilkunastostronicowe opowiadanie. Ostatnio nie miałem weny. Właściwie pisanie ograniczam tylko do chwil kiedy czuję wenę i kiedy poznam w realu kogoś wspaniałęgo, kto będzie mnie inspirował, moja wena odżyje na nowo.
  Odpowiedz
Szukam książek podobnych do dzieł Machiavellego
  Odpowiedz