Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Moje hobby to radio
|
11.09.2012, 19:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.09.2012, 19:36 przez MissFuneral.)
Każdy z nasz chciał kiedyś występować w radiu ja akurat założyłem swoje i jestem z tego bardzo szczęśliwy można odpocząć pogadać sobie ze słuchającymi itp. . . Zresztą co ja będę pisał możecie sami wpaść i posluchać ; )
___________________________________ Przypominam że aktualnie są Rekrutacje na DJ'a na radiu Tox!c24. . . Serdecznie Zapraszam Administrator strony Tox!c24 ;) Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
11.09.2012, 20:11
W jakich godzinach tam nawijasz? Bo na razie coś tam pusto
Aha i podrzuć link do tego radia bo nie każdy będzie szukał w google "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
12.09.2012, 13:52
A gdzie to radio ? bo ja tam widzę pustą stronę na której nic nie ma (poza xat), zero ramówki, zero informacji co gracie.
Najpierw dopracuj to i kup jakąś domenę a potem dopiero reklamuj. Teraz to wygląda tak jakbyś poświęcił na cały projekt godzinę i liczył że reszta sama się zrobi.
Żebyście mogli trafić na stronę podam adres za autora
toxic.ugu.pl/
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
12.09.2012, 16:54
dzieki strona jest tutaj bo poszukuję DJ'ów dlatego jest Rekrutacja
12.09.2012, 17:11
heh Też gram na tej stronce tylko na innym radiu
Guma tak przyszłość radzę nie rozsyłaj linka na radio na forach bo spamować będą często tak bd...
12.09.2012, 17:11
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.09.2012, 17:38 przez MissFuneral.)
Cześć ;]
Też prowadziłem swoje radio, ale jakoś zrezygnowałem ;] Mnie nie było stać na licencję. A kara jest bardzo wysoka
03.06.2013, 11:36
ile kosztuje licencja na takie radio?
20.08.2013, 16:31
Koszt samej licencji Zaiks przy 50 slotach to ok 100 - 150 zł.
Więc tragedii nie ma ale na Zaiksie się nie kończy opłacanie licencji. Co ile kosztuje można wyczytać w necie lub na forach radiowych.
może i jestem... Bezczelna... ale to własnie jestem Ja.
13.02.2014, 12:06
Fajnie, że radio nie umiera a wręcz powstają nowe Życzę powodzenia.
|