Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Mortal Kombat
Co sądzicie o serii Mortal Kombat. Ja nawalam do tej pory w Mortal Kombat 4 na PC. Robię sobie oczywiście przerwy kilku miesięczne, ale po tym znów do niej wracam.

Niestety nie miałem tej przyjemności grać w inne części jak mortal 1, 2, 3 i 4 a to dlatego, że nie kupię Playstation czy Gameboy`a po to aby pograć sobie w samego Mortala. Chyba jestem centusiem. Ale kiedyś chyba się skuszę aby pograć w każdą część.

Ale proszę jeżeli mieliście styczność z tą grą to opowiedzcie co nie co. Jakie wrażenia co w tej serii lubicie najbardziej a czego nie znosicie.

Odpowiedz
Baron jeśli zagrasz w najnowszego mortala na ps3 w 3D to już nie będziesz chciał odejść od telewizora,chyba że już oczy nie wytrzymają bo faktycznie w tych okularach się męczą. Super zrobione efekty i kombosy.
  Odpowiedz
Sciągnąłem mortal kombat 4 i podoba mi się.
  Odpowiedz
Gdyby 9 była teraz na pc ...a tak to kaszanka;)
  Odpowiedz
Ja grywałem oprócz czwartej części na PC dwie pierwsze. Z tym, że na Amidze. Jedynka może być ale w dwójkę to można łupać godzinami (najlepiej na dwóch graczy) :)
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
  Odpowiedz