Czy wy też tak macie?

Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Muzyczka w słuchawkach, a rytm kroków.
|
03.11.2013, 22:33
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.11.2013, 00:20 przez Swordancer.)
Otóż zauważyłem, że kiedy idę ulicą i mam na uszach słuchawki oraz włączoną swoją ulubioną muzyczkę, to tempo i szybkość moich kroków zależy od rytmu i szybkości piosenki, której w danym momencie słucham.
![]() Czy wy też tak macie? ![]()
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
03.11.2013, 22:39
Hah, to jeszcze nic.
Czasem zapominam o rzeczywistości i idąc ulicą BeatBoxuję w rytm kroków, a ludzie się patrzą jak na debila ![]() ![]() ![]() "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
03.11.2013, 22:43
Ja tak
![]() Ja kiedyś siedząc na dworcu słuchałam Rock This Party i zdawało mi się, że nawet gołąb tańczył do rytmu ![]() ![]()
03.11.2013, 22:51
Też tak mam. Muzyka po prostu definiuje wszystko
![]() Ja szczególnie przyspieszam przy The Cardigans - My favourite game
Free Your Mind!
03.11.2013, 23:11
Nie przy każdej piosence ale często idę w rytmie muzyki. Dla odmiany jak zdarzało mi się biegać z muzyką to tempo biegu było niezależne od rytmu muzyki.
![]()
04.11.2013, 01:56
Muzyka ma niesamowity wpływ na postrzeganie prze nas rzeczywistości... Miałem ostatnio problem na basenie, strasznie brakowało mi moich ulubionych kawałków do treningu w wodzie, ale dogadałem się z ratownikami i teraz zawsze kiedy jestem, puszczają moją muzę
![]() Prawda jest taka, że zakładając na uszy słuchawki, świat staje się jednym wielkim teledyskiem.
04.11.2013, 11:04
O Rany to nie tylko ja tak mam O.o Ja jak słucham muzyki na słuchawkach to zawsze, ale to zawsze idę w rytm piosenki, czuje się jakbym grała w teledysku a czasami nawet podświadomie zachowuje się jak artysta
![]() ![]() Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
![]()
04.11.2013, 12:56
Słuchając muzyki na słuchawkach człowiek wchodzi zupełnie w inny świat i często zapomina się, że jest się w miejscu publicznym i ludzie się patrzą na nas jak na debili. No, ale cóż ważne, że nie jesteśmy sam w tym świecie
![]()
04.11.2013, 15:53
W moim przypadku tak jest że jak idę na spacer czy na zakupy, to włączam muzykę, nakładam na uszy słuchawki i przenoszę się inny fantastyczny świat.Po prostu idę przed siebie nie patrząc pod nogi
![]() Nawet zdarzyło mi się wpaść do fosy, bo byłem tak bardzo zasłuchany że nie wiedziałem gdzie idę ![]() Jak co to mojej dziewczynie cicho ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
11.11.2013, 19:46
Mam podobnie , jak slucham dupstepu to przy kazdym dzwieku stopki od percusii robie krok lub przy basie lub przy dzwieku UMC
![]() |