Próbowałem programem do rozpoznawania muzyki ale te ich rozmowy zakłócają te nute i lipa.
Może ktoś zna?
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Muzyka z programu "Samochód marzeń - Kup i zrób" Sezon 4
|
Nie wiem czy temat w dobrym miejscu cały dzień szukam tego podkładu muzycznego od 2:28 do około 3:30 widziałem, że na innych forach był już taki temat ale nikt nie dał odpowiedzi.
Próbowałem programem do rozpoznawania muzyki ale te ich rozmowy zakłócają te nute i lipa. Może ktoś zna? Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
14.09.2013, 20:09
Ściągnij sobie Shazama.
14.09.2013, 22:13
Próbowałem ale najnowsza wersja musi nagrywać min 20s i łapie ich rozmowy co przeszkadza w rozpoznaniu
Wysłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2
14.09.2013, 22:36
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.09.2013, 22:36 przez Swordancer.)
Wystarczy wsłuchać się w słowa. To Dave James - Wanna Be Famous
15.09.2013, 07:03
Nom zaskoczyłeś mnie widać masz leszą znajoność angielskiego niż ja rep dla ciebie
Wysłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2
16.10.2013, 21:04
Wie ktoś może jak się nazywa piosenka, która zaczyna się w 30:07 kończy w 31:44. Z góry dzięki.
|