Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Myk z IDM
Hej
czy znacie jakiś myk z IDM żeby nie pobierało transferu? Mam tego Chomika Halloween i jutro mi się odnawia transfer, dziś miałem 720MB więc mówię ściągne coś. Włączyłem chomika, kliknąłem pobierz plik i długo się wczytywało, to kliknąłem znowy na pobierz i firefox się zaciął aż padł, kiedy się restartował IDM już zaczął pobierać plik. Gdy FF się uruchomił to transfer był 720MB. Może odkryłem jakiś myk z FF.
  Odpowiedz
A transfer nadal masz ?
  Odpowiedz
Transfer został a plik się pobrał, natomiast gdy wybrałem następny film to już pobrało transfer więc to musi być coś z resetowaniem FF w czasie wysłania zapytania do bazy.
  Odpowiedz
Może po prostu w tym samym momencie na chomikuj był błąd i... no niewiem jak to możliwe :P
Gratuluję szczęśia :) Mi się jeszcze nigdy nie zdażyło, żeby nie pobrało transferu
  Odpowiedz
Chwila przycięcia ;) Też tak czasami miałem, jak się coś przycięło, a, że długo korzystam z IDM to dzięki niemu ściąganie i tak się zaczynało.

Odpowiedz
Albo może po prostu ten gość dawał free transfer swój :D:D:D.
  Odpowiedz
Raczej nie bo sciagalem swoim kontem ze swego konta :D
  Odpowiedz
To może ten plik był wrzucony przez ciebie ?

Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Masz mnie za ^&%&*

Swoim kontem X ze swego konta Y.
  Odpowiedz
Aa, sorka jeżeli cię uraziłem...

Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości