Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Myk z IDM
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hej
czy znacie jakiś myk z IDM żeby nie pobierało transferu? Mam tego Chomika Halloween i jutro mi się odnawia transfer, dziś miałem 720MB więc mówię ściągne coś. Włączyłem chomika, kliknąłem pobierz plik i długo się wczytywało, to kliknąłem znowy na pobierz i firefox się zaciął aż padł, kiedy się restartował IDM już zaczął pobierać plik. Gdy FF się uruchomił to transfer był 720MB. Może odkryłem jakiś myk z FF.
A transfer nadal masz ?
Transfer został a plik się pobrał, natomiast gdy wybrałem następny film to już pobrało transfer więc to musi być coś z resetowaniem FF w czasie wysłania zapytania do bazy.
Może po prostu w tym samym momencie na chomikuj był błąd i... no niewiem jak to możliwe :P
Gratuluję szczęśia :) Mi się jeszcze nigdy nie zdażyło, żeby nie pobrało transferu
Chwila przycięcia ;) Też tak czasami miałem, jak się coś przycięło, a, że długo korzystam z IDM to dzięki niemu ściąganie i tak się zaczynało.
Albo może po prostu ten gość dawał free transfer swój :D:D:D.
Raczej nie bo sciagalem swoim kontem ze swego konta :D
To może ten plik był wrzucony przez ciebie ?

Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
Masz mnie za ^&%&*

Swoim kontem X ze swego konta Y.
Aa, sorka jeżeli cię uraziłem...

Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2