Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Na krokodylka
Wczoraj siędząc na FB znalazłem ciekawy filmik nawet śmieszny co o tym sądzicie :P

komentujcie i oceniajcie :)
  Odpowiedz
Już widziałem ten temat na innym forum, Ciebie kolego też tam widziałem więc wydaje mi się że właśnie z tamtego forum skopiowałeś temat.
  Odpowiedz
Ehh jak nasze społeczeństwo powoli upada ;( smutne ale prawdziwe.
  Odpowiedz
(22.05.2012, 20:03)szalony napisał(a): Już widziałem ten temat na innym forum, Ciebie kolego też tam widziałem więc wydaje mi się że właśnie z tamtego forum skopiowałeś temat.

Jeśli nie wiesz to nie gadaj miałem film 30 min jak filmik pokazał na YT potem go wstawiłem na FB więc sobie zobacz kiedy dodałem

Wcześniej niż na jakiś forach więc nie zatruwaj mi czterech liter
A to że siedzę gdzie mi się chce to nie powinno cb obchodzić :P
  Odpowiedz
Co zrobiła ze wstecznym? Bo nie mogę zrozumieć.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
Z przodu traktorzysta zajechał drogę, a z tyłu były "odchody zwierzaków" a film już zablokowali ;/
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: