Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Na pewno każdemu znana-Grand Theft Auto: San Andreas ( GTA: San Andreas )
Grand Theft Auto: San Andreas ( GTA: San Andreas ) zawitała na naszych półkach 10 czerwca 2005
[Obrazek: gtasanandrease.jpg]

Jest rok 1992. Pięć lat wcześniej czarnoskóry gangster Carl Johnson porzucił stresujące życie w mieście Los Santos, w stanie San Andreas, by poszukać dla siebie szansy w Liberty City, mieście wolności i wielkich perspektyw... Niestety, jak to zwykle ze snami bywa, tak i ten się nie spełnił. Carl ostatecznie zaczął zarabiać jako złodziej samochodów, ledwie wiążąc koniec z końcem.

Niestety, pech go nie opuszczał. Z telefonu swego brata Sweeta dowiaduje się, że jego matka oraz 10-letni brat Brian zostali zamordowani przez nieznanych sprawców.
Carl wraca na pogrzeb...

Po powrocie do sąsiedztwa, kilku skorumpowanych gliniarzy wrabia Carla w morderstwo wysoko postawionego oficera policji. CJ musi rozpocząć niebezpieczną podróż po całym stanie San Andreas, by oczyścić się z niesłusznie postawionych zarzutów, oraz znaleźć morderców odpowiedzialnych za śmierć najbliższych. Nawet nie przypuszcza, że główny odpowiedzialny za całe zamieszanie znajduje się w jego najbliższym otoczeniu...

Grand Theft Auto: San Andreas to kolejna wielka gra z legendarnej serii, opowiadająca wielowątkową historię z życia drobnego gangstera, który szczebel po szczeblu, pnie się do góry w przestępczym światku.

Na uwagę w grze zasługuje przede wszystkim klimat, jakże odmienny od tego znanego nam z GTA III lub Vice City. W SA czuć wojny gangów, biedę charakterystyczną dla slumsów i gorący piasek pustyń. Całość tworzy niesamowite wrażenie, doprawione dodatkowo świetną muzyką.

Na swej drodze spotkamy także wiele postaci, niejednokrotnie znanych nam z poprzednich części serii wszechczasów. Na pierwszy plan z pewnością wybijają się znajomi z Vice City - prawnik Ken Rosenberg i menedżer gwiazd muzycznych Kent Paul to najlepiej zagrane charaktery w historii gier z pod znaku GTA.

W Grand Theft Auto: San Andreas do naszej dyspozycji oddano ogromną liczbę pojazdów: od rowerów, przez motory, samochody, helikoptery, na samolotach i czołgach kończąc. Jest nawet JetPack!

Zdecydowanie jedna z najlepszych gier w historii, a z racji ogromnego świata (3 miasta+ tereny podmiejskie, pustynie, wsie...), zapewnia rozrywki nie na dni czy tygodnie, lecz na całe miesiące!
Wymagania sprzętowe gry:
Procesor: Pentium III 1000, 1000MHz
Karta Graficzna: GeForce FX 5600
Pamięć RAM: 256MB
System: Windows XP

inf.: miastogier.pl
  Odpowiedz
ja tez gralem na multi :) w sumie to super gra
  Odpowiedz
teź grałem na multi na full-servie 99134 respektu byłem adminem :) stare dobre czasy ;)
  Odpowiedz
(02.09.2011, 23:59)Chomikowy11 napisał(a): teź grałem na multi na full-servie 99134 respektu byłem adminem :) stare dobre czasy ;)

Kurde, naprawde fajna gierkaa :) Ja teraz sobie gram w MW2 i Gta Xtreme lub Gta Snow :P A chomikowy mógłbyś mi powiedzieć jak można grać na multi ?
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
W sumie o GTA(wszystkich częściach) jest już wątek - KILK
---
  Odpowiedz