Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Na życzenie...
Sebastian napisał(a):Oczywiście, że tak.

Będziesz miał ze mną ciekawie ... mój tato łapie tutaj wspomnienia.
  Odpowiedz
Spokojnie damy radę:D Jeśli pozwolisz to wątki może również tworzyć mój pomocnik Cień. Musi się chłopak wykazać:P
  Odpowiedz
Sebastian napisał(a):Jeśli pozwolisz to wątki może również tworzyć mój pomocnik Cień. Musi się chłopak wykazać...

Ok zgadzam się , dla niego mam także kilka tematów :

- Jelcz HYDROMIL 2 - armatka wodna
- Kraz 255B - samochód ciężarowy
- Telefon polowy AP-82/MB-CB

Teraz chłopacy macie roboty ... Roza
  Odpowiedz
Stworzyłem temat o Milicji Obywatelskiej(poniosła mnie inwecja twórcza:P), gdzie również jest opis Hydromiles 2 i dodałem też link, w którym znajdują się opisy innych armatek wodnych, ale i BRDM 2, BTR, SKOT(więc te, o które również prosiłaś ;)).
"Może nie zawsze wykonuje zadania perfekcyjnie, ale zawsze najlepiej jak potrafię..." Marcus Luttrell
"Rzeczą żołnierza jest stworzyć dla Ojczyzny piorun, który błyska, a w razie potrzeby - uderzy" Józef Piłsudski

Odpowiedz
Panowie jak z moimi życzeniami widzę , że się opuszczacie ? Tzn. że mam poszukać innego forum z militariami ? Mój tato już ma kartkę A4 z życzeniami dla was.
  Odpowiedz
(26.12.2011, 20:17)Karolina90 napisał(a): Panowie jak z moimi życzeniami widzę , że się opuszczacie ? Tzn. że mam poszukać innego forum z militariami ? Mój tato już ma kartkę A4 z życzeniami dla was.

Tematy są w trakcie budowy proszę Cię jeszcze o odrobinę cierpliwości:)
  Odpowiedz
To ja też mam chęć abyś napisał coś o:

MP4 (maska przeciwgazowa)
Może coś o zjawisku Fali (o ile coś wiesz na ten temat)
  Odpowiedz
(27.12.2011, 00:30)CzekoladowyBaron napisał(a): To ja też mam chęć abyś napisał coś o:

Co do "Buldoga" to nie ma sprawy załatwi się nawet kilka zdjęć ale co do Fali to już trzeba będzie się ze znajomymi skonsultować:)
  Odpowiedz
(27.12.2011, 00:30)CzekoladowyBaron napisał(a): To ja też mam chęć abyś napisał coś o:

Coś się wymyśli ;) - zwłaszcza, że MP4 samemu posiadam i używam, więc dużo zdjęć mogę wstawić. Czy jakieś konkretne ujęcie byś chciał? :D
"Może nie zawsze wykonuje zadania perfekcyjnie, ale zawsze najlepiej jak potrafię..." Marcus Luttrell
"Rzeczą żołnierza jest stworzyć dla Ojczyzny piorun, który błyska, a w razie potrzeby - uderzy" Józef Piłsudski

Odpowiedz
No to ja poproszę o tematy :

Sebastian :

1. Leopard 2 A4
2. Bergepanzer 2 A2
3. Biber
4. HMMWV
5. Rosomak-WEM

Cień :

1. BWP-1
2. WZT-2
3. WZT-3
4. WR-40 Langusta
5. 2S1 Gozidzik

A użytkownika juzef : Jeżeli miałby ochotę 3 temaciki z broni :)

1. Colt CM-901
2. FN SCAR
3. Glock

Dziękuję w imieniu taty :) Filmy i zdjęcia mile widziane.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości