Na życzenie...
|
15.01.2012, 13:50
Możesz mi Karolina powiedzieć tylko co to jest "Biber" ja znam tylko jednego Biber-a ale on nie pasuje do działu militaria
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
15.01.2012, 16:50
(15.01.2012, 13:50)Sebastian napisał(a): Możesz mi Karolina powiedzieć tylko co to jest "Biber" ja znam tylko jednego Biber-a ale on nie pasuje do działu militaria I tu was złapałam moje drogie kopciuszki , proszę bardzo : http://pl.wikipedia.org/wiki/Biber
15.01.2012, 17:15
Okey w takim razie już wiem o czym mam pisać
25.01.2012, 21:25
Co bym chciał? Instrukcje złożenia własnej elektrowni atomowej... Ale wiem ze to niemożliwe Jednak pierwsza myśl nie była taka zła – jakieś dokładne info można znaleźć o broni masowego rażenia? Chętnie bym przeczytał, gdybyś miał ochotę naskrobać temat o takich „zamiataczach”.
28.01.2012, 20:01
Cytat:Dziękuję Sebastianie za informację iż nadal jesteś zainteresowany opisywaniem rożnego rodzaju informacji ... ● Flakpanzer I ● StuG-3B ● StuG 40G ● Czołg saperski Pz-4d ● Pz-5 Panther ● Jagdpanther ● Ferdinand ● Hummel ● Leichte Panzerspärwagen SdKfz 222 ● Schwerer Panzerspähwagen Sd.Kfz.232 na później : PZL-130 Orlik TS-11 Iskra M-28 Bryza CASA C-295M C-130E Hercules Su-22 Fitter MiG-29 Fulcrum F-16 Block 52+ Jastrząb Panzerwerfer 42 SdKfz 4/1 VW Type 82 Kübelwagen GMC 6x6 2 1/2 t Panzerfaust
28.01.2012, 21:01
Oczywiście Karolina już biorę się za układanie wątków. Kuba dokończy swoje tematy i razem ze mną będzie robił kolejne
Niebawem pojawią się już gotowe wątki
Do wyżej wymienionej listy dodam jeszcze kilka pozycji, które najbardziej mnie interesują
- Tiger - Königstiger - Sturmtiger - Katiusza - Józef Stalin - KW-1 (Kliment Woroszyłow) - Elephant - Jagdtiger - Sd.Kf. 2.7 - Czym się różni niszczyciel czołgów od zwykłego czołgu ? Jak sobie jeszcze przypomnę jakieś inne pojazdy to dam znać
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
31.01.2012, 21:12
Odnośnie czołgów niemieckich to mam nieskończony szkic z opisami również wyżej wymienionymi czołgami. Postaram się szybko skończyć ten temat i wstawić ponieważ widzę, że jest zainteresowanie tym tematem
"Może nie zawsze wykonuje zadania perfekcyjnie, ale zawsze najlepiej jak potrafię..." Marcus Luttrell
"Rzeczą żołnierza jest stworzyć dla Ojczyzny piorun, który błyska, a w razie potrzeby - uderzy" Józef Piłsudski
10.02.2012, 23:13
Sebastian napisał(a):Oczywiście Karolina już biorę się za układanie wątków. Jak tam idzie kochani? =] (10.02.2012, 23:13)Karolina90 napisał(a): Jak tam idzie kochani? =] Ja ze swojej strony teraz aktualnie kończę temat z filmami o walce wręcz, mam ok. 3/4 następnej części o niemieckim uzbrojeniu, jeszcze jeden zaczęty ciekawy temat historyczny i 1 z Twojego "zlecenia". Musze uporać si z zaległościami, dlatego teraz pisze kilka wątków jednocześnie, ale teraz będę miał więcej wolnego to postaram się w ciągu tygodnia umieścić te tematy.
"Może nie zawsze wykonuje zadania perfekcyjnie, ale zawsze najlepiej jak potrafię..." Marcus Luttrell
"Rzeczą żołnierza jest stworzyć dla Ojczyzny piorun, który błyska, a w razie potrzeby - uderzy" Józef Piłsudski |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 13 gości