Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nabór do ekipy forum 2015
Witam Was! Jako, że forum przechodzi w ostatnim czasie kompletną renowację, zdecydowaliśmy się na zorganizowanie naboru do naszej ekipy. Potrzebujemy aktywnych moderatorów, użytkowników, którzy dysponują wolnym czasem, oraz mają chęci i ambicje, aby wspólnie z nami tworzyć projekt Odjechani.com.pl.

Jeśli uważasz, że jesteś osobą, która potrafi współpracować w grupie, jest kreatywna i obiektywna, a do tego szuka nowych wrażeń, spróbuj swoich sił w obecnej rekrutacji!

Tym razem nie będziemy stosować żadnego szablonu. Wpływ na to, jak przedstawicie nam swoją osobę ma jedynie Wasza inwencja twórcza. Napiszcie kilka słów o tym, co sobą reprezentujecie i dlaczego to Was powinniśmy wybrać. Aplikację prosimy publikować w tym wątku, będą one w pełni jawne. Prosilibyśmy również nie robić zbędnego spamu, jeśli macie jakieś pytania, piszcie na PW. W temacie zamieszczamy jedynie aplikacje przyjęcia. 

O zakończeniu naboru i wynikach dowiecie się na dniach.
  Odpowiedz
Ja chętnie zostanę moderatorem. Myślę, że warto mnie wybrać ponieważ umiem logicznie myśleć i mam duże poczucie humoru. Znam się na komputerach (oto mój profil na forum komputerowym: Ty był niegdyś link ;) ale też umiem udzielać porad w innych sprawach związanych z techniką. Mam nadzieję, że administracja zainteresuje się moją kandydaturą :)
  Odpowiedz
Witam Buhay'a... i resztę administracji :)
Nie no żarcik, witam wszystkich na takim samym poziomie.
Nie wiem kto będzie czytał tą aplikację, więc będę pisać w formie mnogiej, tak najbezpieczniej.
Jak zapewne widzicie, jestem Sylwester, takie niezwykłe imię, które zna każdy, ale mało kto je nosi - może dlatego, że w imieniny nie ma, że nie stawiasz wódki, bo ich nie obchodzisz.
Część weteranów pewnie mnie zna... Sylwek150c, Zaxer, tak to ja, lecz zapomnijcie o tym. Nie ma już tamtej osoby, jest Sylwester. Osoba, nadal młoda (bo mam tylko 18 lat), ale jak że ambitna i kreatywna. Lubię być osobą wymagającą, a jako, że nie jestem hipokrytą, robię wszystko dokładnie i w miarę szybko.
Na forum jestem od samego początku, pamiętam Beatę czy Kruchego, pamiętam całą jego historę. Ba! Nawet kiedyś udało mi się zdobyć jak, że wymagającą i odpowiedzialną rangę jaką był Listonosz - pewnie nawet nikt nie pamięta co robił, w sumie, ja też nie, ale chyba wysyłał spam w CHR.
Na co dzień piszę bloga, którego uważam już nie tylko jako pasję, ale i pracę. Odwiedza go około 70 tys u.u miesięcznie. Wiem również, że gdyby nie Wy, gdyby nie to forum, nie byłbym wstanie go zrobić, byłbym innym człowiekiem.
Na forum postanowiłem wrócić, bo doszły mnie słuchy od tajemniczej osoby, która postanowiła zostać anonimowa, że szykują się zmiany. Wielkie zmiany które odmienią przyszłość forum. Wiadomość była z następującym dopiskiem:
"Wróć, albo nic się nie uda... dalej będzie tak samo"
Więc wracam, a czy wy chcecie zaryzykować i nie pozwolić mi wrócić w pełnej okazałości? Jako Junior moderator?

Ps. Zapomniałem, że Junior Moderator kiedyś mógł moderować tylko kilka działów, a nie całe forum.
Osobiście chciałbym się zajmować, Strefa Webmastera, Multimedia i Rozrywka. Oczywiście byłbym wstanie moderować całe forum, ale nie wiem czy było by to od razu możliwe.
  Odpowiedz
Postanowiłem aplikować, Jestem osobą szaloną, nietuzinkową. Potrafię walczyć o swoje, nawet po trupach - zresztą tak jak Swordancer :) Posiadałem na tym forum już rangi:

1:) Listonosz ( Tak na samym początku forum istniała tutaj taka ranga, zadaniem listonosza było spamowanie gdzie się da linkiem do forum )
2:) Redaktor ( Jako jedyny się sprawdziłem w tej randze i wytrwałem w niej od samego początku od kiedy ją objąłem aż do samego końca pisząc regularnie artykuły które były wręcz unikalne zresztą wiecie o tym ) :)

Skoro się sprawdziłem na tychże stanowiskach to myślę że jako Junior też się sprawdzę tym bardziej że sam prowadziłem bardzo ambitny projekt ( Forum warezowe nastawione na konkretny typ muzyki które, było prowadzone w języku Holenderskim i stało na Holenderskich serwerach. Pisząc Stało mam na myśli to że to forum już dawno nie istnieje bo zjadły mnie koszty jego prowadzenia ) Ponadto posiadałem wszystkie możliwe rangi w nieistniejącej już grze typu Ugamella ogamez.pl, byłem tam w ekipie przez 4 lata - wiec jak widać doświadczenie jest :)

Tylko pytanie czy pozwolicie mi się tutaj wykazać ? :)
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
  Odpowiedz
No więc tak, dlaczego powinniście wybrać mnie? Jestem aktywną osobą potrafiącą wykazać swój potencjał w wątkach, nie na widzę spamu, przestrzegam polskiej ortografii, jak i poprawnej polszczyzny. Znam MyBB oraz HTML + trochę PHP.  Bardzo zależy mi na przyszłości forum, co widać w moich akcjach promujących to forum na chomikuj.

Teraz o moim czasie... Jak zapewne zauważyliście posiadam go dużo, codziennie wpadam na forum, piszę chyba najwięcej z userów 'bez koloru'. Mimo, iż jestem tu dopiero pół roku już mogę pochwalić się reputacją bliską 50, co jest wynagrodzeniem pisania pożytecznych postów, jak i pomocy innym użytkownikom naszego forum. Często, gdy widzę nagminne błędy ortograficzne, spamy, złe działy lub inne wykroczenia w postach mam ochotę je poprawić/przenieść, ale niestety nie mogę...

Mam nadzieję, że już wkrótce będę mógł Wam droga ekipo pomóc i dołączyć do Was!
Świetnie sprawdziłbym się na stanowisku Junior Moderatora oraz walczyłbym, poprzez dobre moderowanie postów o stanowisko pełnoprawnego Moderatora! Dajcie mi szansę wykazania się, a na pewno nie będziecie zawiedzeni :)
Pozdrawiam,
Robotox

Odpowiedz
Tak jak obiecałem, tak zrobie :P
Mam na imie Filip i pochodzę z Bydgoszczy. Jestem w wieku 15 lat no ale to jest tylko liczba, nie należy o tym zapominać. Na forum przebywam od prawie początku istnienia czyli 2011 roku. jeśli chodzi o moje doświadczenie to byłem moderatorem, na forum mojego kolegi, natomiast aktualnie(od października poprzedniego roku) mam range Moderatora na forum webdesign, Sword wie o jakie mi chodzi ^^ Jeśli chodzi o panel moderatora i funkcje z nim związane mogę spokojnie powiedzieć, że znam go jak własną kieszeń. Staram się jak najlepiej przestrzegać zasad ortografii oraz wiem kiedy można 'pożartować', a kiedy nie oraz jak bardzo, aby nie 'przegiąć'. Jeśli chodzi o czas to mam go teraz o wiele więcej niż dotychczas i pożytkuje go właśnie tutaj na forum :) Z tego co widziałem jestem najstarszym(jeśli chodzi o rejestracje na forum) jestem najstarszy po sylwku, i myślę, że skoro tak dużo czasu z wami wytrzymałem to zostanę tutaj na kolejne 4 lata Haha
Jeśli dostane szanse wykazania się, postaram się jak najmądrzej ją wykorzystać ;)
Pozdrawiam,
SmileyPL
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
Staram się pisać wartościowe, rzeczowe posty. Pilnuję ortografii, gramatyki, poziomu wypowiedzi- zarówno swojej, jak i innych. Uwielbiam się uczyć, sprawdzać w nowych dziedzinach. Mam pojęcie o wielu różnych tematach, chętnie zagłębiam się w nowe dla mnie rejony i szybko się uczę. Jak większość z Was wie, mam życiową pasję, którą z powodzeniem realizuję, co, jak myślę, przystaje do idei Odjechanych. Jestem też jednym z bardziej aktywnych użytkowników, zaglądam na forum prawie codziennie.
Mam również niezbędny dystans do rzeczywistości, ludzi i świata; dobrą wolę i ochotę by wspólnie rozwijać forum dalej. :)
  Odpowiedz
Mimo iż mam mało postów, która z dnia na dzień się powiększa, uważam że próbować trzeba...Śledziłem to forum od dłuższego czasu, lecz od nie dawna tutaj się udzielam, lekko ponad miesiąc.
Jako że nie miałem okazji napisać żadnego postu w wątku "Przywitaj się", bo zwyczajnie nie lubię tego robić, przedstawię się tutaj. Mam na imię Jakub, jak pewnie spostrzegawcze osoby zdążyły zauważyć. Pochodzę z Łasku, to jest taka mała mieścinka (która o dziwo nieźle się rozwija) położona niedaleko Łodzi.

Jestem specyficzną osobą która nie przepada lecieć za trendami. Wolę być oryginalny zamiast wzorować się społeczeństwem. Robi mi się źle jak widzę młodzież która bierze przykład z takich osób jak "Isamu" bądź "NitroZyniak". Bardzo cenię sobie szczerość (swordancer porównał mnie nawet do szalonego) oraz sprawiedliwość. Nie toleruję nawet najmniejszych kłamstw oraz stawiam wszystkich ludzi na identycznym miejscu, wymagam szacunku w obie strony. Nie wiem czy uznać szczerość do pozytywnych cech czy negatywnych, oceńcie sami. Wolę wyrazić szczerą opinie w odniesieniu do drugiej osoby, często jest ona negatywna, lecz wierzę że pomoże jej to w poprawieniu się.
Staram rozwijać się w stronę informatyki, szczególnie hardware. Dlatego jeśli miałbym zostać moderatorem danego działu proszę o "Komputery, Internet i technologie". Parę osób zdążyło już się przekonać o moich umiejętnościach. Nie będę tutaj wklejać linków, bo nie lubię się chwalić ale każdy może sobie sprawdzić moje posty.
Jako że rozumiem języki programistyczne myślę że nawet jakiś trudniejszy panel moderatora opanuję, no chyba że to standardowy panel MyBB z którym już miałem przyjemności.
Jeśli chodzi o wolny czas, nie mam go za dużo, ale większość jego spędzam tutaj, przynajmniej staram się co jakiś czas sprawdzić czy nie ma postów na które chciałbym odpowiedzieć.

Powodzenia dla wszystkich! Nawet dla tych będących już w ekipie, bo wiem jaka jest to odpowiedzialność!
  Odpowiedz
Mały spoiler, treść zdradza fabułę, lepiej nie zagląć. Haha

[Obrazek: yIH2LeL.png]
  Odpowiedz
Spoiler część druga.

[Obrazek: R6aMMqa.jpg]
  Odpowiedz