Nagrody za punkty!
|
02.06.2012, 21:42
A czy punkty dostaniemy za wczesniejsze posty cz watki ? Czyli jak ja mam teraz kilka postow i watkow i jednego poleconego o otrzymam punkty?
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
02.06.2012, 21:44
Napisz bardziej zrozumiale.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
02.06.2012, 21:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.06.2012, 18:28 przez MissFuneral.)
Pewnie chodzi mu o to, że teraz ma:
Liczba punktów: 0
Liczba postów: 42
i czy za te 42 posty dostanie pkt.Przynajmniej ja tak zrozumiałem ![]()
Jesli mam na chwile obecna napisane 14 wątków i Poleconych użytkowników: 1 a one byly napisane przed wprowadzeniem "Narody" to dostane punkty za nie czy punkty bede dostawal od wprowadzenia Nagród
tak o to i jeszcze proponuje zeby w nagrody dodano tez Menu flash co sa w dodatkach www bo widze ze Lucyfer ma juz "Liczba punktów: 263"
03.06.2012, 02:36
Punkty naliczane są od momentu wprowadzenia systemu nagród. Wcześniejsze posty i inne czynniki mające wpływ na punktowanie nie będą brane pod uwagę. System nie działa wstecz i nie ma takiej możliwości działania.
A kidy dostane punkty? Bo napisalem nowy temat i posty i nadal mam 0 punktów
http://odjechani.com.pl/Thread-Mamed-Kha...na-Najmana
03.06.2012, 21:48
enrique97 napisał(a):A kidy dostane punkty? Bo napisalem nowy temat i posty i nadal mam 0 punktówOdsyłam do pierwszego postu.
04.06.2012, 01:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.06.2012, 02:05 przez Swordancer.)
Niech system podziała, a jak będzie sprawny to pewnie się przyda. Być może jeszcze trwają pracę, bo zauważyłem, że przez ostatni czas raz się zmniejszają, raz zwiększają... Tak czy inaczej fajny pomysł.
![]() swordancer napisał(a):zauważyłem, że przez ostatni czas raz się zmniejszają, raz zwiększają...Piszcie konkretnie. Kiedy to zauważyłeś, u kogo i jakie ilości wchodzą w grę. Nie powinno być takich anomalii. Zgłaszajcie tu wszelkie obserwacje systemu. Pamiętajcie, że jak usuniecie swój wątek, albo skasuje go moderator, punkty zostaną odjęte. Podobnie w przypadku przeniesienia posta do kosza lub do działu w którym nie ma naliczania punktów.
05.06.2012, 00:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.06.2012, 00:17 przez Swordancer.)
Zaobserwowałem to jakieś 1,5 tygodnia temu. Parę razy użytkownicy raz mieli ponad 100, raz kilkanaście i u mnie było podobne. Teraz przestałem zwracać na to uwagę i nie powiem czy dalej tak jest. W tym samym czasie miałem też problem z chomikuj.pl i pewną wtyczką w przeglądarce, a możliwe, że wady tej wtyczki sięgały i poza chomikuj. Postaram się obserwować punkty i zobaczę, czy problem nie leżał po mojej stronie.
|