Pierwszą grą która mnie wciągnęła była to Final Fantasy VIII na PS1, tak mnie wciągnęła za młodych lat że skończyłem i rozpozcęłem ją znowu z 4-5 razy
na PS1 pamiętam też wciągały mnie wyścigi w grze Gran Turismo
Potem to się grało w GTA San Andreas, Vice City i ostatnio też w IV... wciąga, ale po czasie staje się monotonna...
Warto polecić też Dragon Age I i II, i wszystkie Assassin`s Creed-y
Z wyścigowych bardzo mi się podobała Need For Speed Hot Pursuit [limited edition]
Grałem też we wszystkie Fify od 1998 do 2012 hehehehe dla amatorów piłki nożnej fajna gra
Z wojennych grałem w różne Call of Duty i Battlefield-a, nie wciągnęły mnie za bardzo, lecz i tak polecam
Z takich bardziej online to podobały mi się Cs 1.6 i Crossfire, ten ostatni nawet spodobał mi się więcej niż Cs, zagrywam czasami
A z browsergamów to grałem w:
Xhodon - zaczyna się fajnie, po paru miesiącach staje się monotonne
Footballteam - wciągnęła mnie na rok/dwa, fajnie było ale w końcu się znudziło
DarkOrbit - strasznie mnie wciągnęła też na rok/dwa, lecz po czasie zdajesz sobie sprawy że nie masz szans z tymi co mają premium i wydają na to pieniądze
Urban Rivals - strasznie fajny browsergame, jest to karciana gra, i musze powiedzieć że bardzo mnie wciągała, przestałem w nią grać bo podarowałem wszystko to co miałem koledze (żałowałem tego potem)
TopEleven - bardzo prosta gra menagerska, polecam, wystarczą 3/4 kliki dziennie i pewnie dla tego wciąż w to gram
Plemiona - gram w to od 5/6 lat z przerwami, ostatnia przerwa była 2 lata temu... nigdy mi się nie nudzi... fajni ludzie... fajna gra...w aktualnym swiecie jestem w Top10
No a tak to najbardziej to mnie wciąga gra w Pokera (online)