Dlaczego ja jestem akurat tym kim jestem a nie kimś innym?
Wysyłane z mojego LG GT540 za pomocą Tapatalk 2
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Najgłupsze pytanie dnia
|
06.12.2012, 23:53
No właśnie dużo ale z drugiej strony nic
Dlaczego ja jestem akurat tym kim jestem a nie kimś innym? Wysyłane z mojego LG GT540 za pomocą Tapatalk 2 Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
07.12.2012, 08:17
No bo pinokio żył parę lat temu,To jest i zastępca (Jak uraziołem to sorry ale nie mogłem się podtrzymać"
Czemu prawo jakie ma "Vilandra" Nazywa się moderador a nie modelrator ?
07.12.2012, 17:34
Ponieważ chodzi o moderacje i o nic innego.
Dlaczego nie mieliśmy się odnosić bezpośrednio do innych użytkowników w tym temacie?
07.12.2012, 19:45
Dlaczego Kevin jest sam w domu?
07.12.2012, 19:49
Bo rodzice polecieli do Paryża
Czy można jeść przy jedzeniu? "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
07.12.2012, 19:57
Raczej nie można
A można się cofnąć do tyłu ??
07.12.2012, 20:01
Jeśli ktoś potrafi to można :-)
Dlaczego Sylwester jest 31 grudnia? UWAGA! Przypominam, że w temacie nie zadajemy pytań skierowanych bezpośrednio do użytkowników! Odpowiadamy na pytanie i zadajemy kolejne.
Bo w te dy są imieniny Sylwestera
Dla czego Mój nick zaczyna się na M a kończy na Ł
07.12.2012, 20:12
Bo tak się nazywasz (lub masz taki nick) a się inaczej nazywasz
Dlaczego jestem człowiekiem, a nie zwierzątkiem ? |