Wstawiamy wyłącznie reklamy internetowe, żadnych telewizyjnych spotów pojawiających się również w internecie. Bannery, filmy, reklamy tekstowe, tylko z internetu.
Ja zaczynam:
Tak głupie, że aż szkoda słów...
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Najgłupsze reklamy w sieci
|
19.12.2015, 15:23
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.12.2015, 15:25 przez Swordancer.)
Chyba nie było jeszcze takiego wątku, więc zaczynam. Zakaz wprowadzania linków, tylko obrazki w postaci screenów i linki do wideo obsługiwanych przez forum (np. YT).
Wstawiamy wyłącznie reklamy internetowe, żadnych telewizyjnych spotów pojawiających się również w internecie. Bannery, filmy, reklamy tekstowe, tylko z internetu. Ja zaczynam: Tak głupie, że aż szkoda słów... Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
20.12.2015, 17:33
Ja zbyt dużo na ten temat nie wiem, bo od kilku lat używam Adblocka na komputerze
Ale na telefonie jeszcze od niedawna go nie używałem więc się trochę tego znajdzie: Oczywiście dochodzą jeszcze reklamy typu "jesteś milionowym użytkownikiem, wygrałeś to i to.". Nawet tutaj o tym wspominałem: https://odjechani.com.pl/Thread-Czy-blok...lamy_17810 BTW. Z przykrością muszę stwierdzić, że na tym forum też mogą się pojawiać głupie reklamy, które mogą nawet wprowadzać w błąd. |