Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Najgłupsze wiadomości, jakie dostajesz na PW w Chomikuj
(27.03.2011, 01:13)adam-as napisał(a): Mabud73 - ta koleżanka, która ma codziennie urodziny, to powinna chyba w niedługim czasie wylądować w poście dla oszustów:

[Obrazek: rrrrrrrra.jpg]

Tak chciałem zrobić Adamie, ale okazało się dzisiaj że profil już nie istnieje.

Odpowiedz
na propozycje kupna bota od jednego chomika (nie pamiętam już za ile) napisałam ze nie jestem naiwna i wtedy dostałam taką oto wiadomość:
"to ty jesteś naiwna jak mój pies bob karzdy wie że można wysłać na tym bocie nieskończenie wiele reklam"
nie dość że nienauczony kultury to jeszcze za grosz znajomości ortografii
  Odpowiedz
[Obrazek: beznazwy1nq.jpg]
---
  Odpowiedz
Wiadomość z dzisiaj:

[Obrazek: ptk.jpg]

[Obrazek: ptksl.jpg]

[Obrazek: UXsuKKC.png]
  Odpowiedz
(04.04.2011, 16:31)jarojaro77 napisał(a): [Obrazek: ptksl.jpg]
Dostałem dokładnie to samo na dwóch innych chomikach :D
[Obrazek: synngaa.png]
Pomogłem ? - Kliknij przycisk 'Reputacja'
  Odpowiedz
(04.04.2011, 16:31)jarojaro77 napisał(a): Wiadomość z dzisiaj:
[Obrazek: ptksl.jpg]

Otrzymałem również taką samą wiadomość. Nawet nie chcę się bawić w screeny. Jedno wiem. Jeśli ta osóbka, nie zakończy tego procederu, ma duże szanse na znalezienie się na naszej liście "wyłudzaczy".
  Odpowiedz
Ja także otrzymałem od niej wiadomość, i to dwukrotnie. Treść dokładnie taka sama. Ciekawe, ile osób naciągnęła na te punkty?
[Obrazek: TWXdd.png]
  Odpowiedz
Jeśli za kilka dni, otrzymacie od niej tę samą wiadomość, proszę napiszcie tu o tym. Chętnie zajmę się tą sprawą. Jak na razie, są to dwa dni. Ale jeśli urodzinki potrwają ponad 4, mamy kandydatkę na listę.
  Odpowiedz
  Odpowiedz
[Obrazek: 50471560.jpg]

[Obrazek: 35705017.jpg]
  Odpowiedz