Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Najgłupsze wiadomości, jakie dostajesz na PW w Chomikuj
Obserwuję tą użytkowniczkę od kilku dni. Napisałem do niej PW, lecz nie odpowiedziała. Poczekamy co dalej. Z moich informacji wynika, że tego typu wyłudzanie, stosuje sporo chomików. W sumie każdy kto otrzyma taką informację, może z nią zrobić co zechce. Zastanawiam się tylko, czy jest sens umieszczania ich w wyłudzeniach. Nasza lista zrobi się wtedy nieskończenie długa. Co Wy na to? Czekam na propozycję.

@ Łudząco przypomina mi to wiadomości od kasia_sloneczko241
  Odpowiedz
(10.04.2011, 11:58)karolekdj napisał(a):
(09.04.2011, 14:28)Marszal napisał(a): [Obrazek: a_hxsrprr.png]
Też to otrzymałem przed chwilą :(
A co do listy to może i racja i tak w sumie mało kto im pkty przeleje. A w sumie nie oszukują tak jak pliki fake bo to nie wiesz czy to fake. a z wyłudzeniami to każdy zrobi co chce ma wybór przelać czy nie i tak wiadomo że nie oddadzą :P
---
  Odpowiedz
(10.04.2011, 12:07)szymon1 napisał(a): A co do listy to może i racja i tak w sumie mało kto im pkty przeleje. A w sumie nie oszukują tak jak pliki fake bo to nie wiesz czy to fake. a z wyłudzeniami to każdy zrobi co chce ma wybór przelać czy nie i tak wiadomo że nie oddadzą :P

Chodzi mi tu o tego typu wyłudzenia co mala_sloneczko. Do listy mogę dodać użytkownika który w ewidentny sposób "ściemnia" tak jak kasia_sloneczko241 która przez miesiąc ma urodziny swojej siostry. Każdy wie że to kłamstwo i wprowadzanie w błąd, co podlega karaniu. W tym przypadku to tylko naciąganie zależne od decyzji samego "dającego" pkt-y. Takie jest moje zdanie. Tego typu PW można dodawać w tym dziale. W wątku "Lista chomikowych oszustów" będziemy zamieszczać "cięższe" przypadki.

Odpowiedz
[Obrazek: monika.png]

Również to dostałem - w odpowiedzi dodałem link do tego tematu :D
  Odpowiedz
Cytat:Witaj,
Posiadam do sprzedaży program przez który mozna pobierać pliki bez żużycia transferu.Program działą w 100%.Czy jesteś zainteresowana/ny kupnem?

Pozdrawiam

Otrzymane wczoraj od znanego chomiczka.
  Odpowiedz
Wyłudzenie punktów.
[Obrazek: beznazwy1qhth.jpg]
---
  Odpowiedz
Dobrze mu pojechałeś Szymon. Rozbrajają mnie takie chomiki co niby są nowe i niby nie znają podstawowych funkcji chomika, a te bardziej zaawansowane już tak:)
Swoją drogą pisze się konta:D

A tutaj coś ode mnie, wygrzebałem z dawniejszych PW
[Obrazek: 63702814.png]
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
oj tam literówka :P i tak nie odpisze XD
a tacy jak on nie moją "konta" tylko mają "kąta" :D
---
  Odpowiedz
hahaha :D Szymon rządzisz :D
  Odpowiedz
Może akurat nie dostałem wiadomości na PW ale dostałem dziwny komentarz po jedną z gier:
[Obrazek: comment1.jpg]

Odpowiedziałem mu na PW z pytaniem czy próbuje mnie zastraszyć i odpowiedziałem również że ma coś nie tak z poziomem inteligencji.

Sądząc po wiadomości to jakiś małolat który za dużo naczytał się artykułów takich jakie są na naszym forum o blokowaniu użytkowników rzekomo posiadających wadliwe pliki. Dodam że tą grę pobrano już 188 razy oraz dużo wcześniej ktoś inny napisał już komentarz że gra działa.
  Odpowiedz