Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Najgłupsze wiadomości, jakie dostajesz na PW w Chomikuj
Rzeczywiście, obie strony będą zadowolone :D.
[Obrazek: Oferta.gif]
  Odpowiedz
Cytat:Witaj, mam ogromną prośbę czy możesz mi pożyczyć 2000 punktów chciałabym ściągnąć filmy a mi brakuje transferu, proszę

:) "pożyczyć" chciałam zapytać kiedy odda haha ale się powstrzymałam.
  Odpowiedz
(29.11.2012, 13:21)pozytywna85 napisał(a):
Cytat:Witaj, mam ogromną prośbę czy możesz mi pożyczyć 2000 punktów chciałabym ściągnąć filmy a mi brakuje transferu, proszę

:) "pożyczyć" chciałam zapytać kiedy odda haha ale się powstrzymałam.

Hm ja prawie codziennie dostaję takie widomości niektóre są typu daj mi pkt lub coś w tym stylu

Wysłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk
  Odpowiedz
[Obrazek: ZvSDF.png]

Oczywiście link prowadzi do strony z której pobieranie jest możliwe po wykonaniu zadania... płatnego przez sms oczywiście i autor dostaje jakiś marny %. Czego to już ludzie nie wymyślą.
  Odpowiedz
Ja napisałem do tego filmoeroteka czy przypadkiem nie sprzedaje punktów, ciekawe ile zaproponuje :P A moim zdaniem jak ktoś dostaje takie info na chomika niech mi piszę, bo mam pomysł jak to ukrócić :)
  Odpowiedz
Nie wiem kto to pisze ale śmieszne to jest:

"Czy Da Mi Pan Punkty? A Jakie Ma Pan Hasło Do Chomika? Proszę Podać?"

"A Inny Chomik dał mi Punkty. Czemu Pan nie Chce Mi Dać punktów i Hasła?

I tak ktoś pisze z 3 kont, albo to jakiś debil albo 5 latek. Odpisuję mu na maile, bo jestem nie tyle ciekaw co odpisze, ale chociaż się pośmieję :)
  Odpowiedz
Cytat:Cześć Red-Dragon ;-)
Widzę, że masz fajne zbiory na chomiku, może chciałbyś zarabiać więcej punktów?
Jeżeli twoja odpowiedź brzmi TAK, to wejdź do mnie zachomikuj moje pliki a za kilka dni zobaczysz różnicę w dochodzie pkt ;-)
Super byłoby również gdybyś dodał mnie do poleconych.

Jeżeli, uważasz to za spam, nie chcesz więcej otrzymywać odemnie wiadomości kliknij zablokuj i po sprawie.

PS.Powodzenia w zarabianiu pkt;-)
Pozdrawiam chomik:
Serialki

Nie no ten user, to mnie rozbawił. Dostosowałem się do jego rady i kliknąłem zablokuj nadawcę Haha
  Odpowiedz
A co o tym sądzicie

[Obrazek: ADMI-1357470909.jpg]

[Obrazek: UXsuKKC.png]
  Odpowiedz
Coś z innej beczki :D

[Obrazek: 1122-1379235422.jpg]

[Obrazek: 112233-1379235422.jpg]

Takie wiadomości przychodzą prawie codziennie, za sprawą avatar'u na chomikuj Haha
  Odpowiedz
[Obrazek: 9295067900_1382021603_thumb.jpg] HAHAHAHA :D
  Odpowiedz