Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Najlepsza gra
Jak sama nazwa wskazuje podajecie najlepszą grę w jaką graliście. Nie musi to byś jedna gram mogą być trzy- cztery.

Obok każdej z gier mile widziany jakiś komentarz, dlaczego akurat ta, a nie inna gra.

Cytat:Moje typy to:

Prisoner of War
Syberia I
Syberia II

Posty takie jak powyższy cytat, to zwykły spam. Rozwijajcie swoje wypowiedzi.

Moje typy:
1. Wiedźmin I - niesamowita fabuła, która sprawiała, że gre przeszedłem już parę razy. Grafika też niczego sobie. Na plus zasługiwały postacie: fajne, barwne, dojrzałe. Każda postać miała swoje własne życie

2. cała SAGA Gothic ( 1, 2, 2 NK, 3, 3ZB, czwórki już nie uznaje za część Sagi )- gierka bardzo fajna wciągająca głównie za sprawą świetnej fabuły, było trochę bugów ale dało się przejść.

3. Hidden & Dangerous 2- fajna strzelanko- skradanka. Nie powala tempem gry ale misje mają fajną, ja na strzelankę, fabułę. Duży arsenał broni, od pistoletów po bazooki. Jak dla mnie- bomba...
  Odpowiedz
NFS MW
NFS U2
Dungeon Siege
leaugue of legends
minecraft
BF2
Sacred
[Obrazek: 30bl8au.png]
  Odpowiedz
Wiedżmin ,Wiedżmin 2 : Zabójcy Królów , Tekken 3 ,4,5,6 i oczywiście Battelfield 3
  Odpowiedz
Dla mnie GTA - Gra świetna, jedna z lepszych gier, połaczenie ze sobą różnych typów gier.. strzelanki, przygodówki, wyścigów szkoda żę gta 4 mi się przycinało bo zapowiadało się bardzo fajnie, ogólnie z GTA najfajniesze w jakie grałem częsci to GTA Vice City, San Andreas,w GTA 4 trochę pograłem to już nie było takie ciekawe:D
  Odpowiedz
Ciężko powiedzieć ,jeszcze dużo tytułów przede mną do zagrania,ale jak do tej pory to zdecydowanie Heroes III.
  Odpowiedz
Moim zdaniem najlepszą gra puki co jest GTA IV
  Odpowiedz
Dla mnie Mafia II
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości