Są opcje z SMS do wszystkich i z internetem. Sms normalnie 9 gr mms 19 lub 18 nie pamiętam i standardowo do wszystkich 29gr/min. Jak ja polecam
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Najlepsza sieć komórkowa
|
25.08.2013, 22:17
Nie nie polecam, ponieważ to nowa jeszcze nie sprawdzona sieć. Ja 3 lata temu zmieniłem się z oragne na play i to była najlepsza zmiana. Za doładowanie 5 zł na 5 dni mam nieograniczone rozmowy i sms w sieci i wychodzące na rok. Nic się za to nie płaci nie jak w heyah. Dodatkowo play na super abonamenty ale jestem nieletni .
Są opcje z SMS do wszystkich i z internetem. Sms normalnie 9 gr mms 19 lub 18 nie pamiętam i standardowo do wszystkich 29gr/min. Jak ja polecam
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
26.08.2013, 10:31
Ja na PLAY nie narzekam, baa nawet jestem zadowolony, tanie połączenia, po każdym doładowaniu darmowe sms'y do wszystkich sieci lub rozmowy, zasięg super, jak na razie PLAY u mnie zajmuje 1 miejsce ;]
26.08.2013, 11:16
Play ! Po załadowaniu kodu za 10 zł masz darmowe smsy do wszystkich sieci.A na koniec miesiąca zostaje mi dużo minut i kasy, a sporo gadam i smsuje
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
W moim przypadku PLUS. Cała rodzina i prawie wszyscy znajomi są w tej sieci, więc warunki tego operatora odpowiadają mi najbardziej. Poza tym, mam indywidualną ofertę ze względu na długoletnią umowę, a w Plusie dbają o stałych klientów.
Najlepsza sieć? Wydaje mi się, że obecnie PLAY. Mają bardzo korzystne warunki dla nowych klientów, świetne pakiety internetowe i multum innych udogodnień. Pozyskują strasznie wielu ludzi, ale czytałem kiedyś, że w umowie zastrzegają sobie możliwość zmiany warunków z dnia na dzień, więc nie zdziwię się, jeśli pewnego dnia użytkownicy Playa dostaną lekkiego klapsa w miejsce, gdzie plecy tracą swoją szlachetną nazwę.
04.09.2013, 17:54
da Vinci napisał(a):Najlepsza sieć? Wydaje mi się, że obecnie PLAY. Powoli zaczyna to się zmieniać. Oczywiści nadal najlepsza ofertą internetową posiada PLAY. Jeżeli chodzi o abonamenty to od jakiegoś czasu po zmianach widzę, że nie są już takie kuszące. Ostatnio podnieśli ceny telefonów. Modeli telefonów jak na lekarstwo. Rok temu porównując oferty to zdecydowanie wybrałbym PLAY... zresztą tak zrobiłem. Lecz teraz hmmm... kto wie? |