Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Najlepsza sieć komórkowa
Jak uważacie?
Która sieć komórkowa jest najlepsza i najtańsza?
Chodzi mi tutaj o ofertę na kartę bez żadnej umowy.

Jakie jest Wasze zdanie?
[Obrazek: play-oraz-gaduair-najlepszymi-sieciami-na-karte.jpg]

Jak myślicie która ze wszystkich sieci oferuje nam jak najtańsze warunki?
Proszę o Wasze zdanie na ten temat i jakąś krótką recenzję na temat sieci której używacie;)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Ile sieci tyle różnych opinii.
Wg mnie najlepsze jest Orange.

Jeśli ktoś potrafi sobie wygrzebać na orange.pl pewne informacje to tak sobie dobierze pakiety, promocje, doładowania, że wszystko wyjdzie mu prawie darmo.

Często ludzie patrzą w czym są znajomi i taką sieć biorą.
  Odpowiedz
Ja polecem PLAY na małą mete
a na długą to 36i6(plus) .

Wszystko się bierze z tego co mają znajomi.
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
  Odpowiedz
(08.01.2012, 17:12)KruchyFix napisał(a): Ile sieci tyle różnych opinii.
Wg mnie najlepsze jest Orange.

Kruchy popieram. Teraz mam abonament ale miałem też tel na kartę w tej sieci. Dochodziło do sytuacji że miałem miesiące na masę sms-ów i minut rozmowy bez mojego doładowania. Korzystałem z tel tak jakbym miał abonament w granicach 70-80 zł. Wszystko z różnych promocji.
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Odpowiedz
(08.01.2012, 17:54)metis napisał(a): Ja polecem PLAY na małą mete
a na długą to 36i6(plus) .

Dlaczego tak uważasz?

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
PLAY do PLAY tanio. Net za free. Dlaczego na małą metę ? Ponieważ mój znajomy pracuje w firmie Era i mówił mi że teraz PLAY ma super oferty ale to na mała metę ponieważ jest nowa siecią i musi się wybić.

a czemu 36i6.

SMS do plusa za free (pierwszy SMS 8gb)
Rozmowy 29gr za dzień (liczy się tylko pierwsza minuta)
Chilbill 10zł za free.
Za 7zł net ile się chce.
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
  Odpowiedz
(08.01.2012, 18:32)metis napisał(a): Net za free.

A powiedz mi czy to działa również na takiej zasadzie że włożę kartę do modemu i będzie mi śmigał za free na stacjonarnym lub laptopie bez limitu danych?

Wytłumacz jak to jest z tym netem bo powiedzmy chciałbym również korzystać z niego na PC i nwm czy jest jakiś limit danych.

Odpowiedz
Można go używać.
Cytuje ulotke z PLUSA
"Otrzymujesz 100MB na ściąganie i na wysyłanie.Po przekroczeniu prędkość transferu może spaść, ale nie poniesziesz żadnych dodatkowych kosztów za dalszą transmisję danych w terenie Polski"

Miałem też z Ery(teraz T-Mobile) taką oferte za 9zł net. Ale miał predkość 20kb/sec.
  Odpowiedz
(08.01.2012, 19:34)metis napisał(a): Cytuje ulotke z PLUSA

Z plusa czy z Play? ;)

Odpowiedz
Plusa.
Play to nie korzystam i nie powiem ci jak u nich jest. Wujek korzysta i tylko mówił ze jest darmowy net i PLAy do PLay za free
  Odpowiedz