Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Najman VS Burneika (Hardcorowy Koksu)
Dla zainteresowanych walką Najmana i Burneiki zamieszczam
całą walkę.

Czytając wiele opinii na temat ich walki w sieci użytkownicy
zarzucają obu zawodnikom, ze walka została ustawiona.
Czy macie podobne odczucia?
Jak wam podobała się walka?

Powtórzę jedną wypowiedź komentatora:
To nie będzie walka w MMA to będzie walka według reguł MMA? - osobiście nie lubię
gdy komentatorzy naśmiewają się z zawodników.
Również Saleta nie potrafił zachować się przed walką sypiąc
złośliwościami w stronę Najmana.
  Odpowiedz
Niespodzianki nie było.
Walka nie trwała zbyt długo... poziom umiejętności, którymi dysponowali zawodnicy był...minimalny.
Marcin Najman nazywający siebie bokserem nie zadał podczas walki ani jednego ciosu.
Pierwszy raz widziałem by całe trybuny kibicowały litwinowi a nie naszemu. :D

Pozdrawiam.
  Odpowiedz
Najman tam tylko dla kasy idzie.
Pobiegać w kółko przez kilka min, a następnie się poddać to każdy głupi umie.
A kasę też pewnie nie małą dostał.
Zobaczymy czy dotrzyma obietnicy i już nie wróci do tego sportu.
A jego ucieczka z ringu i okrzyki w jego stronę - bezcenne.
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
Najmana nie lubię bo nikt go nie lubi. Sam się po tym wątku zastanowiłem za co ja nie lubię Najmana?
I powiem wam, że nie mam specjalnych powodów dla których miałbym go nie lubić.
Wygląda na to, ze idę za tłumem jak bezmyślna masa :P
Przyłącz się do Akcji zgłoś posta!
  Odpowiedz
To było wiadome od samego początku kto wygra. Zauważcie że Najman trenował do tego pojedynku a Burneika w ogóle. Najman zero kondycji zero techniki jest on totalnym zerem dobrze że już wycofał się z walk..
  Odpowiedz
Dorian napisał(a):dobrze że już wycofał się z walk..
No nie wiem. Wydaje mi się, że tu reguły ustala wysokość złotych, a nie tylko jego sama decyzja o rezygnacji. Najman to skandalista MMA i mimo to, że go ludzie nie lubią, przychodzą na jego walki. Najman to postać już chyba bardziej medialna niż sportowa, a wszędzie tam gdzie są media są i pieniądze.
  Odpowiedz
Wypowiedź z dnia 6 maja:

Marcin Najman napisał(a):Co do zakończenia kariery cały czas się nad tym zastanawiam, wiele osób proponuje mi abym zszedł nieco niżej i zaczął walki z przeciwnikami w swojej wadze, a nie tymi po 30 kg cięższymi. Pojawiły się nawet propozycję walki z Mamedem Khalidovem, gdzie z pewnością mógłbym nawiązać walkę przynajmniej jeśli chodzi o aspekt siłowy. Także pozdrawiam wszystkich którzy już mnie skreślili, bo nie powiedziałem jeszcze ostatniego słowa. Pozdrawiam fanów. Marcin Najman

O tym decydują pieniądze.. Ok, fajna walka była z Saletą (pierwsza, nie w k1) i tam pokazał, że jednak coś potrafi.. Może dlatego, że spotkało się dwóch bokserów... Wg. mnie, kariery prędko nie skończy.
  Odpowiedz
niikii napisał(a):Pojawiły się nawet propozycję walki z Mamedem Khalidovem,

Mam nadzieje, że Mamed na to nie pójdzie.
  Odpowiedz
Ja bym chciał żeby walczył z Tysonem. Może by mu odgryzł głowę.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości