Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

NajnowszeSeriale ->zapraszam wszystkich miłośników seriali!
Zapraszam do ogromnej biblioteki seriali, aktualizowanej codziennie. Każdy znajdzie coś dla siebie!
Jeśli brakuje serialu który oglądacie napiszcie niżej, a będzie jeszcze w ten sam dzień.

[Obrazek: NajnowszeSeriale.gif]
  Odpowiedz
Serial M*A*S*H, ale nie taki jaki jest na wielu chomikach. Nie spotkałem jeszcze chomika który miałby to poukładane tak jak w oryginale, odcinek po odcinku, przeważnie wszystko jest strasznie wymieszane. Jeśli jesteś w stanie dać to tak jak było na płytach to jesteś mistrzem. Zapewniam to niezłe wyzwanie. Drugi serial to angielska komedia swojego czasu puszczana w programie drugim telewizji, "Syn swojej Mamusi", oryginalny tytuł to "Some Mothers Do 'Ave 'Em". Ale nie bardzo wierzę że dasz radę to wrzucić. W każdym razie te dwa seriale, to jest to czego szukam.
  Odpowiedz
Some Mothers Do 'Ave 'Em jest w trakcie dodawania, jutro wieczorem powinien być. M*A*S*H'em zajmę się jutro z samego rana:)

Edit: M*A*S*H jest narazie pięć pierwszych kompletnych sezonów,z resztą może być opóźnienie, Some Mothers Do 'Ave 'Em w trakcie dodawania.

M*A*S*H jest dodane w całości
Some Mothers Do 'Ave 'Em są już dwa odcinki, cały czas będą dodawane. W razie problemów, czekam na pw:)
  Odpowiedz
Bardzo przejrzysty chomik, wszystko ładnie skatalogowane i ogromny wybór. Chomik godny polecenia ;)
  Odpowiedz
Dużo czasu zajęło Ci sortowanie tego wszystkiego? Super poukładany chomik, chętnie będę do Ciebie zaglądał ;)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Właśnie, dużo czasu zajmuje takie sortowanie?
  Odpowiedz
Sortuje od kilku dni, ale czeka mnie jeszcze dużo pracy. Zapraszam serdecznie, będzie tylko lepiej:)

Dostępne już dwa z trzech sezonów Some Mothers Do 'Ave 'Em. Doszło wiele seriali, jeśli ktoś dostrzegł jakieś błędyi uchybienia, krytyka mile widziana.
  Odpowiedz
Takie chomiki to ja rozumiem,czego potrzebuję to szybko znajduję.U ciebie jest właśnie tak, ładny porządek,wszystko posortowane. Muzyka oddzielna,filmy,obrazy itp...Nic mi nie pozostaję innego, jak tylko pobierać twojego chomika:)
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Zapraszam, dziś doszła nowa dawka seriali.Bardzo cieszy mnie pozytywna opinia na temat mojego chomika. Pozdrawiam:)!

[Obrazek: mwwgv5.jpg]
  Odpowiedz
Filmy masz odjazdowe na swoim chomiku, właśnie patrzyłem co dodałeś, teraz i powiem ci szczerze, że takich filmów jeszcze nie oglądałem:P
Nie boisz się czasem, że mogę się do ciebie doczepić, prawa autorskie, za muzykę? Ja bym trochę, był ostrożniejszy.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz